Question Mark: Concert Diamonds are Forever & Key to the Crown - 19 decembrieVineri , 19 Decembrie, HC RO te invita in Question Mark la concertul trupelor Diamonds Are Forever si Key to the Crown.
Ora 19:00
Support: 10 RON pana in ora 21:00 / 15 RON dupa ora 21:00
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

RVSP:  https://www.facebook.com/events/757950720925876/

Incet dar sigur, Diamonds Are Forever devin obisnuiti cu orasul nostru. Noi credem ca le place pe aici si probabil voi sunteti de "vina" pentru caldura si atmosfera cu care i-ati primit de fiecare data.
Anul acesta i-am vazut tot mai des prin capitala, iar in acest final de an ne face placere sa ne reintalnim cu ei. Ii primim cu bratele deschise. Este prima oara cand ne trec pragul casei, asa ca haideti sa facem seara aceasta sa fie cu adevarat ceva care si ei si noi vom povesti multa vreme despre ea \m/

Pentru ca baietilor de la Diamonds Are Forever le place sa incurajeze si sa sustina artisti locali aflati la inceput de drum, ii vor avea alaturi pe cei de la Key To The Crown. Tocmai faptul ca sunt tineri ii face sa aiba un atuu important. Noi abia asteptam sa ii vedem

Pentru mai multe informatii puteti sa va abonati la paginile trupelor:

http://fb.com/diamondsareforeverband
https://www.fb.com/KeyToTheCrown
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: