Trei motive pentru a fi prezent la An Iron Tribute cu Trooper si Blaze Bayley

Show-ul rock al acestui final de an se apropie cu pasi repezi: ne referim, desigur, la concertul TROOPER si BLAZE BAYLEY, de sambata 13 decembrie, eveniment care duce conceptul AN IRON TRIBUTE intr-o noua dimensiune si care nu trebuie ratat de iubitorii sonoritatilor old school.
 
Iata trei motive pentru care trebuie sa fii prezent la show-ul din Clubul Colectiv:
 
1. Sunteti asteptati la un recital exploziv ce va include o ora de piese IRON MAIDEN si o ora de piese din repertoriul TROOPER;
 
2. Veti vedea live o legenda a heavy metalului: Blaze Bayley, solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock '95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe trei albume din discografia Maiden: "The X-Factor" – 1995, "Best of the Beast" - 1996 si "Virtual XI" – 1998. Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge" si "The Clansman".
 
3. Concertul marcheaza 19 ani de activitate TROOPER si, tot atatia ani de la la primul concert IRON MAIDEN, in Romania, chiar cu Blaze Bayley la voce, eveniment ce a a contribuit in mod decisiv la fondarea fomatiei TROOPER.
 
Pentru concertul TROOPER şi BLAZE BAYLEY biletele VIP sunt deja epuizate, iar ultimele bilete din categoria acces general se gasesc, la pretul de 25 de lei, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html.
 
In cazul in care vor mai fi bilete disponibile, in ziua concertului acestea vor putea fi achizitionate doar de la Colectiv Club.

0 comentarii: