BCF demareaza campionatul de reclame

Banca Comercială Feroviara le propune regizorilor amatori şi pasionaţilor de publicitate Campionatul de Reclame. Eşti pasionat de advertising, ai idei bune şi crezi că ai putea realiza un spot publicitar? Competiţia se desfăşoară în intervalul 24 noiembrie-24 decembrie 2014.
 
Se vor atribui două premii, în valoare de 500€ fiecare: Premiul Publicului, conform numărului de like-uri acumulat de clip pe pagina de Facebook Elara şi Premiul Juriului, acordat de echipa BCF.
De ce ai nevoie ca să participi? Un telefon mobil cu o cameră de filmat, o idee bună, creativitate şi curaj.

 
Condiţii de participare
Spot-ul trebuie să aibă o durată maximă de 30 de secunde.
Tot echipamentul necesar este un telefon mobil cu o cameră de filmat.
Spot-urile vor putea fi vizionate pe canalele de comunicare online ale BCF: YouTube, blogul Elara.ro, Facebook şi Twitter.
Premii: Premiul Publicului, constând în suma de 500€, acordat clipului care va acumula cel mai mare număr de like-uri pe pagina de Facebook Elara (blogul oficial al Băncii Comerciale Feroviara) şi Premiul Juriului, acordat de echipa BCF, constând în suma de 500€.
Pentru a participa, vă rugăm consultaţi Regulamentul şi completaţi Formularul de înscriere. Ambele documente se găsesc ataşate şi pe elara.ro, în secţiunea dedicată concursului.
Clipul realizat, însoţit de formularul de înscriere trebuie trimis la adresa domnica.predoiu@bfer.ro până la data de 23 decembrie 2014, ora 00:00.
Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 24 decembrie 2014.

 
Despre noi
Am conceput PRIMUS, un pachet novator format din cont curent, cont de economii, card de debit Mastercard şi Internet Banking.
PRIMUS este mai bun decât 80% dintre ofertele bancare din România, lucru testat și dovedit de COMPARATORUL DE PACHETE BANCARE, disponibil pe primus.elara.ro
Banca Comercială Feroviara a fost înfiinţată cu un capital privat 100% românesc şi are 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării.

 
Pentru mai multe informaţii, idei şi inspiraţie vă invităm să accesaţi site-ul interactiv primus.elara.ro blogul oficial al Băncii Comerciale Feroviara elara.ro şi website-ul BCF bfer.ro.

0 comentarii: