Sziget 2015: primele nume - Florence and the Machine, Alt-J, Blasterjaxx & more. Biletele la preț redus doar până la 31 decembrie



Florence and the Machine Alt-J The Subways AWOLNATION Babylon Circus Blasterjaxx Jamie Woon Kadebostany Jose Gonzalez FAUVE sunt primele nume confirmate la Sziget Festival Budapest in 2015.

Sziget Festival va include, din nou, mai mult de 50 de spații dedicate diferitelor programe iar organizatorii dezvăluie și câteva nume din line-up. Insula Libertății va fi gazda unui program la fel de colorat ca întotdeauna, cu cât mai multe forme de artă incluse. Biletele la preț redus mai sunt disponibile până la 31 decembrie.

Sziget Festival va avea loc în perioada 10-17 august, la Budapesta, oferind o experiență unică de festival-vacanță (festivacanță), timp de 7 zile, într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei. Atmosfera e cam așa:


Sziget găzduiește peste 50 de spații special amenajate pentru desfășurarea concertelor și a diverselor activități, astfel că durează ceva timp până când programul va avea o formă finală. Începem așadar cu ziua 0 (11 august), când vom avea parte de Florence and the Machine. Este important de știut că, cei care doresc să se bucure de ziua 0, trebuie să fie în posesia unui bilet pentru 7 zile.

De asemenea, din line-up mai fac parte Alt-J. Primul lor album, „An Awesome Wave” (2012), a avut un mare succes și a fost urmat anul acesta de „This is All Yours”, cu recenzii foarte pozitive. Concertul lor de la Sziget va fi, cu siguranță, un must-see!

Fanii EDM se vor putea bucura de prezența lui Thom Jongkind și a lui Idir Makhlaf, mai bine cunoscuți ca Blasterjaxx. Succesele și parcursul lor de până acum i-au consacrat ca cei mai promițători artiști EDM din lume.

Cantautorul britanic Jamie Woon va fi prezent și el pe scena de la Sziget. Vocea sa caracteristică se îmbină perfect cu piesele electronice cu elemente soul iar cei de la BBC l-au clasat, în 2011,  pe locul 4 în clasamentul „Sound of 2011”.

Budapesta se va bucura să găzduiască colectivul francez Fauve, o combinație extrem de interesantă de muzică și videografie. Partea a doua a albumului lor de debut, „Vieux Fréres - Partie 1”, e așteptată la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2015.

Nu am mai auzit nimic, de multă vreme, despre José Gonzalez, dar iată că va scoate primul său album după șapte ani și este confirmat la Sziget! Albumul se va intitula „Vestiges & Claws”, va ieși la jumătatea lunii februarie și, după cum spune José, va fi unul foarte personal.

The Subways vor aduce cu siguranță starea de spirit potrivită petrecerii de la Sziget. Momentan ei lucrează la al patrulea lor album, astfel că, pe lângă  Rock&Roll Queen, publicul se va putea bucura și de niște piese noi.

Babylon Circus, grupul francez de ska-reggae format din 9 membri, vor face publicul de la Sziget să danseze încă din ziua 0, 11 august. Plini de o energie pozitivă debordantă, ei se încadrează perfect în atmosfera specifică a festivalului.

Noii coloniști ai imperiului pop, Kadebostany s-au catapultat rapid în lumina reflectoarelor cu un stil irezistibil, o combinație de pop și o grămadă de alte influențe, rezultând un univers propriu cu mare priză la public. Veniți la Sziget pentru a vă convinge. 

Conduși de Aaron Bruno, AWOLNATION sunt artizanii uneia dintre cele mai influente piese din topurile ultimilor ani: „Sail”. Piesa a fost un succes pe plan internațional iar ei vin la Sziget cu albumul „Megalithic Symphony”.

Acum că am aruncat o privire asupra programului, vă reamintim că la Sziget nu este vorba doar despre muzică. Este un loc în care dorințele se pot îndeplini. Drept urmare sfătuim pe toată lumea să participe la jocul conceput special pentru Crăciun, prin intermediul căruia am mai îndeplinit dorințe și am făcut niște oameni fericiți și în anii precedenți. Pe Insula Libertății au avut loc: o nuntă, o cerere în căsătorie pe scena principală (cu răspuns pozitiv ) și o frumoasă reîntâlnire între o fată din Zimbabwe și un băiat din Olanda. Acestea fiind doar niște exemple. Dorințele se depun aici: http://xmas.szigetfestival.com/
Mai multe informații și bilete: www.szigetfestival.ro

0 comentarii: