Ultimul clip Changing Skins reflecta trairile si experientele trupei de la prima bucurie la primul esec

Changing Skins a lansat oficial clipul  Use Me, piesa reflectand foarte mult trairile si experientele trupei de la prima bucurie la primul esec

Changing Skins a lansat, oficial, videoclipul celui mai nou single -  "Use Me", inregistrat in cadrul evenimentului "We Are The Alternative", ce a avut loc pe 9 octombrie in Club Colectiv din Bucuresti.

USE ME - http://youtu.be/FHFwoAyaJHM

"Piesa reflecta foarte mult trairile si experientele trupei Changing Skins, de la prima bucurie la primul esec, cred ca toti am avut parte de povesti de dragoste care nu s-au concretizat. La urma urmei, fiecare ascultator poate sa interpreteze aceasta piesa in functie de ceea ce simte. Este o piesa plina de energie, care te ia prin surprindere inca de la prima strofa", a - Changing Skins

Productia videoclipului a fost asigurata de Atelierul de Creatie ETZ. Piesa poate fi ascultata si la Radio Cooperativa Urbana, singurul radio alternativ Made in Ro.

In prezent, trupa de rock alternativ  lucreaza la al doilea material de studio, follow-up-ul materialului omonim de debut, lansat in octombrie 2012.

"Incercam, in acelasi timp, sa ajungem prin intermediul aparitiilor live in fata iubitorilor de energie" - Changing Skins

DESPRE Changing Skins
”... este trupa care a crescut intr-un an cat altii-n 10!” (MTV – Alternative Nation)
”  ... este una dintre cele mai bune formatii din noul val al muzicii underground” (Metropotam.ro)
Albumul de debut Changing Skins s-a clasat in topul muzicii romanesti in 2012, intr-o descriere succinta ca fiind un "Material valoros, nivel international, profesionalism rock"
"... reprezinta o mare reusita pentru o trupa autohtona care a reusit sa traduca in note, suflet, nervi si distorsii tot ceea ce ar trebui sa reprezinte rockul romanesc in secolul XXI "- Maximum Rock Magazin

Changing Skins, ''o trupa care face o revolutie sonica in ritmuri de electro-rock'' (Romania Libera), a luat nastere in Bucuresti la inceputul anului 2010. Adepta a sonoritatilor alternative cu influente din rock-ul american al anilor ’90,prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop'n'roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock'n'roll.

Trupa isi propune sa transmita o energie palpabila in concertele pe care le sustine, fiind o prezenta ce nu trece niciodata neobservata, a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares.

0 comentarii: