Temple Invisible - Anunta lansarea EP-lui de debut ŒENTER_¹ si concert in Control Club




"Dark, neo-industrial electronics" Clash "A sonically industrial lattice" Dots & Dashes
 
“Paving the way in electronic music” Hunger Magazine
 
"Imagine if Daughter went '80s goth or a more psychedelic Portishead and you'll probably land in the ballpark of Temple Invisible" The Line of Best Fit
 
Temple Invisible este proiectul muzical de dark-synth-pop experimental compus din Irina Bucescu, Costas Ivanov si Daniel Olteanu.
 
Temple Invisible difuzeaza un amestec unic de influente electronice si genuri muzicale cu un simt clasic al compozitiei.
 
De la lansarea single-lui de debut ‘Disappearance’ in luna Mai a acestui an, trupa a avut un an cu adevarat plin. Fie ca ne referim la concertele din Bucuresti, fie la concertul de pe scena principala a festivalului Electric Castle, fie la numarul crescand de fani din intreaga lume, putem afirma cu certitudine faptul ca trupa este intr-un crescendo pozitiv pe scena autohtona muzicala dar mai ales pe cea internationala.
 
In Octombrie ei au lansat al doi-lea single din cariera ‘ Collide’. Un pas incitant in coliziunea altor dimensiuni. O posibila definitie ar fi melanjul de beat-uri electronice, teme de chitara psihedelice, elemente simfonice, synth-goth din anii ’80 cu trip-hop toate in acord cadent cu clasicul sound post-industrial, dar numai ascultandu-le iti poti da seama despre ce e vorba, de fapt.
Acum, Temple Invisible isi lanseaza materialul discografic de debut; EP-ul ‘ENTER_’. ‘ENTER_’ contine pe langa cele doua single-uri deja lansate (‘Disappearance’ si ‘ Collide’), inca trei compozitii originale. La fel ca si in cazul single-rilor Temple Invisible au optat sa inregistreze si sa produca piesele in propriul studio de acasa, aplicand tuturor compozitiilor un touché aparte.
 
Temple Invisible descrie EP-ul ‘ENTER_’ ca fiind o vibratie a iubirii absolute de muzica si a nevoii de identificare a personalitatii artistice.
 
Sambata 20 Decembrie, Temple Invisible isi vor lansa materialul de debut ‘ENTER_’ in cadrul unui eveniment special ce va avea loc in clubul Control din Bucuresti incepand cu ora 21:00. Pe langa performance-ul trupei, vor mai avea loc inca doua prestatii live, a celor doi invitati speciali: Tomma Alistar si The Ghost of 3.13. Deasemena, ilustratia vizuala a concertului Temple Invisibla va fi sutinuta de catre VJ-ul Aural Eye.
 
RSVP via Facebook: https://www.facebook.com/events/890254644348733/ RSVP via Songkick: https://www.songkick.com/concerts/22407208
 
RSVP via Bandsintown: http://www.bandsintown.com/event/9080032 RSVP via LastFM: http://www.last.fm/event/4016231
 
EP-ul Temple InvisibleENTER_’ poate fi ascultat aici — http://TempleInvisible.lnk.to/Enter_
 
Social Media
TempleInvisible.com
Facebook
Soundcloud
Twitter
Youtube
Bandcamp
Ello
Instagram

0 comentarii: