Otherside: Gojira & Planet H / NotSoCommonDj - 19.12

GOJIRA & PLANET H / NOTSOCOMMONDJ @ OTHERSIDE
Vineri, 19 decembrie
 
Ştiţi legenda celor doi băieţi care dau cu publicul de pereţi la fiecare party la care se găsesc în spatele mixerului? Despre care se spune că au ca armă secretă doar şi nimic altceva decât bass mult şi greu?
 
Cei doi se numesc GOJIRA & PLANET H şi vin în ultimul weekend înainte de vacanţă, vineri, pe 19 decembrie, în OtherSide pentru un chef cum numai ei ştiu să facă (şi cum au mai făcut prin camera din spate a Expiratului). Alături de ei, cu antrenul şi energia specifică: NOTSOCOMMONDJ.

De întâmplat, totul se întâmplă de la ora 22:00, în subsolul din strada Brezoianu nr.4, cu King Size Drinks între 21:00 şi 23:00, iar accesul se face prin Expirat.

 
Despre Gojira & Planet H:
 
Producători experimentaţi, Gojira şi Planet H au descoperit o compatibilitate sănătoasă lucrând împreună în studio. S-au cunoscut în cadrul proiectului „Green Channel”, unde Paul avea o emisiune de Rock, dar au început să colaboreze intens în ultimii doi ani. Primele lor piese au avut un succes imediat: „Dă-i Mai Tare” cu Doc şi „Fugi” cu Deliric.
 
A urmat o avalanşă de colaborări cu: Doc & Deliric – „Fac Ce-mi Place”, Grasu XXL – „Turbofin” (Gojira & Planet H Remix), Kazi Ploae – „Marea Băietzeală”, Delia – „În Culori”,
BUG Mafia – „#MMDJ” şi Alan & Kepa – „Bang Bang”. Următorul pas pentru cei doi este lansarea albumului de debut intitulat Marea Băietzeală.
 
Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de Bass îmbinate cu ritmuri Techno, Breakbeat şi Dubstep. Un DJ predispus la combinaţii îndrăzneţe, care a debutat ca opening act pentru Faithless şi a continuat să apară pe scenă alături de nume ca The Prodigy, Pendulum, Faithless, Massive Attack, Tricky, Nero, Borgore, Foreign Beggars, Kode 9, Noisia, Flux Pavillion, Emalkay, Caspa, Stanton Warriors sau Plump DJs. 
 
Planet H este un muzician şi producător din Cluj-Napoca. A fondat formaţiile Rock Narkoma şi Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. A început cu IDM, Trip Hop, iar în ultimii trei ani Dubstep şi Drum & Bass. Este renumit pentru remixurile Dubstep ale pieselor: Viţa de Vie – „Varză”, ROA – „Ne Place”, Coma – „Coboară-mă în Rai”. A împărţit scena în ultimii ani cu Deftones, Borgore, Vaski, Bar9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud.
 
www.facebook.com/gojira.official x www.facebook.com/planethofficial x www.youtube.com/user/gojiraplaneth
 
RSVP: www.facebook.com/events/770828882999950
 
Ora: 22:00
Accesul prin Expirat
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: