S-a lansat franciza primului supermarket BIO din Romania



Gabriela Mătăchescu, managing partner Biocorner, a anunțat lansarea primei francize din România dedicată exclusiv comercializării de produse BIO, joi, 29 septembrie, în cadrul unui eveniment special, organizat cu ocazia reamenajării magazinului de pe strada George Călinescu, nr. 4, din zona Dorobanți. Astfel, prin extinderea în sistem de franciză, Biocorner va deveni un promotor al sănătății prin alimentație curată. 
 
Din dorința de a contribui la promovarea alimentației de calitate și sănătoasă, dar și pentru a sărbători succesul acestei afaceri, Biocorner a invitat numeroase personalități din business, mass-media, din domeniul culinar, dar și clienți, la o sărbătoare a aromelor BIO. Printre invitați s-au numărat Andreea Esca, Camelia Șucu, Cristina Copos, Mirela Bucovicean, Genoveva Hossu, Sandra Gătejeanu-Gheorghe, Adi Hădean, Irina Bucur, Amalia Sterescu și mulți alții.
 
Evenimentul a avut loc în curtea interioară Biocorner, amenjată plăcut și armonios, unde artista Armina Călărașu a fost invitată să își expună picturile pe sticlă. Adi Hădean a fost prezent atât în calitate de invitat, cât și de chef, uimind participanții cu preparatele sale autentice, din ingrediente organice. Iar Irina Bucur, finalistă Bake Off România, a pregătit cele mai apetisante deserturi, toate din ingrediente BIO de la Biocorner.
 
Nu a lipsit nici nutriționistul Dumitru Bălan, un vechi prieten al Biocorner, care a ținut un discurs despre importanța alimentației BIO din viața unei familii, despre provocările și amenințările pe care viața modernă la are asupra sănătății noastre. Cu această ocazie, a fost lansată și revista magazinului, unde s-au pus la un loc sfaturi de nutriție, rețete și idei și trucuri pentru cei interesați de hrana curată.
 
Misiunea Biocorner este aceea de a încuraja promovarea unui stil de viață sănătos și conștientizarea importanței consumului de alimente organice și a utilizării produselor eco-friendly. Biocorner este unul dintre cele mai populare afaceri de profil din România, cu două magazine în București și un magazin online și are în portofoliu cei mai importanți furnizori de produse BIO (fructe, legume, carne, semipreparate, îngrijire personală), atât din Europa cât și din România.

0 comentarii: