Cum a fost la NovemBEARD editia a V-a

Miercuri, 29 noiembrie 2017, a avut loc cea de a V-a editie NovemBEARD, in LOFT (Metropolis Center, West Wing, Building A, parter) prezentata de catre Giulia si Andrei Coman.
 
NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil.
 
In cadrul evenimentului s-au decernat trei premii barboase in functie de criterii bine stabilite de catre juriu pentru Cea Mai Frumoasa Barba, Barbosul De Succes si BARBA ANULUI 2017
 
In urma licitatiei s-au strans 6.000 lei, bani ce vor fi donate catre:  Matei Mihaela- 29 de ani
Diagnostic: Limfom Malign nonHodgking difuz cu celula mare B
 
Medicii turci spun ca ar avea nevoie de pana la 8 cure de citostatice insa totul depinde de evoluatia corpului la acest tratament. Costurile acestor cure se ridica la 52.000 de euro, iar daca se mai adauga si costurile cu deplasare pana in Turcia si alte analize pe care Mihaela va trebuie sa le faca, suma de care ar avea nevoie tanara din Botosani ajunge la aproximativ 70.000 de euro.
 
Clinica se numește Anadolu din Istanbul
Este la a doua cura de citostatice si s-a bucurat pana acum de ajutorul si sprijinul apropiatilor, prietenilor si nu numai, care au sprijinit-o pentru a-i reda viata linistita si frumoasa dinainte.
 
Un eveniment sustinut de Jägermeister

0 comentarii: