Primul episod din serialul CASTiNG a ajuns pe YouTube



CASTiNG, cel mai așteptat serial online de comedie, se lansează astăzi în spațiul virtual. Primul episod din povestea plină de umor și provocări prin care trec Gina, Carmen, Miss și Vali, cele patru actrițe #nejucate, este deja disponibil pe canalul de YouTube CASTiNGseries. De-a lungul sezonului cu numărul 1, distribuit online în următoarele 8 săptămâni, publicul din România va descoperi cum arată viața unui actor tânăr, dincolo de lumina reflectoarelor.
 
Vezi primul episod aici.
 
Primul serial online care te-ajută să înțelegi că actoria nu-i pe gratis le aduce împreună, în rolurile principale, pe Olimpia Melinte, Andreea Șovan, Romina Sehlanec și Ana Udroiu. Scenariul scris de cele patru actrițe este inspirat din viețile lor, iar situațiile ilare (și uneori chiar ilegale) în care se vor regăsi personajele sunt strâns conectate la realitățile zilnice cu care se confruntă tinerii în relațiile personale și în viețile lor profesionale.
 
În episodul pilot, intitulat Calea Victoriei și regizat de Andrei Gheorghe, cele patru fete, prietene din facultate, se regăsesc după multă vreme în care fiecare dintre ele a încercat să atingă succesul în actorie. Deși foarte tinere și încrezătoare în propriile forțe, ele descoperă că norocul n-a fost de partea niciuneia dintre ele și că tot timpul în care nu s-au mai văzut n-a reprezentat decât o lungă serie de mari încercări și mici eșecuri. Într-un moment de maximă inspirație, actrițele pornesc într-o aventură care le va aduce pentru multă vreme împreună. 
 
,,CASTiNG a fost pentru mine o lecție de prietenie și curaj și o primă întâlnire în calitate de scenarist și producător cu lumea filmului. Un proiect pornit de la zero cu o echipă mică și puternică ce a făcut acest proiect să fie posibil!’’, a subliniat Olimpia Melinte. Cunoscută pentru rolurile interpretate în comedii ca #Selfie și #Selfie69 (r. Cristina Iacob) și premiată sau nominalizată la distincții importante pentru performanțela din Canibal (r. Manuel Martin Cuanca), de data aceasta actrița intră în pielea Ginei, o tânără visătoare, plină de aspirații spirituale, pacifistă, ușor naivă, dar extrem de curajoasă.
Aflată în contrast, Carmen, liderul grupului, este interpretată de Andreea Șovan. Hotărâtă și foarte conectată, tânăra actriță dornică de atenție și recunoaștere găsește întotdeauna soluții pentru problemele prietenelor ei. 
 
Romina Sehlanec o va interpreta în CASTiNG pe Miss, cel mai vesel și colorat dintre personaje. Un catalizator al grupului, este mereu înconjurată de copii și emană în permanență bucurie și optimism.
Vali, rațiunea grupului, prinde viață în interpretarea Anei Udroiu, cunoscută pentru vocea inconfundabilă pe care publicul a avut ocazia să o audă în variantele dublate ale Star Warsep. VII și VIII, The Emoji Movie(2017) sau The Croods (2013). Este cea mai pragmatică dintre ele, ceea ce o ajută să le indice fetelor calea de scăpare din multe dintre încurcăturile în care ajung de-a lungul sezonului I.
 
Tinere, extrem de curajoase și mereu în acțiune, cele patru actrițe au reușit să construiască un personaj de grup de care publicul se va îndrăgosti încă din primul episod. 
 
Urmărește CASTiNG pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/castingseries/ Din14 decembrie, în fiecare zi de joi, te așteapă un nou episod din cel mai fresh serial online din România. Fii primul care află: SUBSCRIBE NOW!

0 comentarii: