BIEFF 2018 Internship. Deadline înscriere: 5 ianuarie

Dacă ești pasionat de film și îți dorești să lucrezi în domeniu, ai acum oportunitatea de a colabora cu un festival internațional de film! Programul BIEFF 2018 INTERNSHIP îți oferă ocazia de a te alătura unei echipe tinere și entuziaste, care produce singurul festival din România dedicat experimentului în cinema și arta vizuală.

Internship-ul este part-time și durează 6-10 săptămâni (în funcție de departament). În cazul unor aplicații excepționale, putem considera candidatul pentru un post full-time în echipa festivalului.

Deadline înscriere: 5 ianuarie 2018
Data de începere: 20 ianuarie – 10 februarie (în funcție de departament)
Festival: 26 martie – 1 aprilie

CERINȚE GENERALE:

cunoștințe avansate de limba engleză;
abilități de lucru pe computer;
seriozitate și dedicare, meticulozitate și inițiativă;
interes pentru cinematografie / cultură contemporană / management cultural;
dorința și abilitatea de a lucra în echipă.
 
Stagiul nu include remunerație, dar avantajele sunt multiple. Fiind implicat în întreaga activitate a festivalului, vei cunoaște profesioniști de referință din lumea filmului, atât pe plan internațional cât și național (regizori, producători, directori de imagine, actori, selecționeri de festival, curatori, distribuitori etc.). Vei câștiga o bogată experiență în ceea ce privește organizarea unui festival international de film și vei avea multe de învățat – lucruri ce îți vor folosi și la studii și în carieră. Completarea stagiului va fi însoțită de un certificat de practică.
 
Poți alege unul dintre cele 7 departamente:
departament program
video
producție & fundraising
departament tehnic
comunicare
website & social media
traduceri & subtitrări
 
Găsești în acest link detalii referitoare la activitatea fiecărui departament.
 
Pentru a aplica, trimite un mail pe internship@bieff.ro, cu subiectul INTERNSHIP / Prenume Nume / Departament care să conțină atașate:
CV;
formularul completat (poate fi descărcat de aici);
fotografie tip buletin.

0 comentarii: