Disparitia unui simbol

Plasma de langa mine si fluxul Mediafax imi aduc acum o stire la care nu m-am gandit nici macar o clipa. Este vorba despre disparitia doamnei Magdalena Boiangiu. O doamna ale carei scrieri le citeam cu maxima placere in fiecare saptamana in Dilema Veche cauza pentru care am inceput sa inteleg si sa percep politica internationala intr-o alta perspectiva.
Critic de teatru, jurnalist si una dintre cele mai avizate si puternice voci pe zona de politica internationala, Magdalena Boiangiu, nu a fost niciodata o aparitie care sa-ti stresseze retina ci din potriva o bucurie pentru cei ce au putut-o vedea (macar la televizor) discutand despre temele aflate in dezbatere.
Imi este greu sa pot face un portret al doamnei Boiangiu, asta pentru ca mi-e teama ca nu cumva cuvintele pe care le folosesc sa nu se ridice la inaltimea si meritele Domniei sale.
Am intalnit-o o singura data pe doamna Boiangiu, anul trecut in redactia Dilemei, insa pot spune ca si cu aceasta ocazie (ii citesc materialele din Dilema de vreo 4 ani) am simtit o atractie ca in fata unui maestru de la care nu am altceva de facut decat sa invat.
Dumnezeu s-o odihneasca iar noi cei ce i-am citit materialele sa incercam sa n-o uitam.
De pe site-ul Cotidianul citez :
Vorbind despre uşurinţa cu care Magdalena Boiangiu explica pe înţelesul tuturor modul în care funcţionează mecanismele politicii mondiale, jurnalistul Eugen Istodor scria nu demult pe blogul său: “Magdalena Boiangiu a consacrat lumea asta externă ca pe un joc de golf căruia îi explici regulile de fiecare dată dezinvolt şi pe care îl joci la câştig prin dubii, întrebări şi ironii”.
Update 02: Seria completa a articolelor doamnei Magdalena Boiangiu poate fi gasita aici.
Mai jos ai preluarea stirii de pe Mediafax, o stire searbada lipsita de continut insa mult mai bun decat ceea ce a facut Realitatea TV care a titrat "A incetat din viata, Magda Boiangiu) - rusine Realitatea TV si rusine fata de ignorantii ce lucreaza in mass-media din Romania.
"Jurnalista şi criticul de teatru Magdalena Boiangiu, cunoscută în principal pentru articolele publicate în Dilema Veche, a încetat din viaţă, la vârsta de 70 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Uniunii Teatrale din România (UNITER).
Potrivit reprezentanţilor UNITER, Magdalena Boiangiu a încetat din viaţă luni seară, după o lungă suferinţă.
Totodată, aceştia au precizat că trupul Magdalenei Boiangiu va fi incinerat în cursul zilei de miercuri.
Magdalena Boiangiu s-a născut în 1939 şi a absolvit, în 1960, Facultatea de Filologie, secţia de critică şi teorie literară. A fost redactor la radio, unde a realizat emisiuni de critică teatrală, de teatru radiofonic, culturale şi de analiză socială, dar şi secretar literar la Teatrul Bulandra. Din 1990, Magdalena Boiangiu a lucrat în presa scrisă, la ziare precum Adevărul, Lumea, Teatrul Azi, Dilema Veche şi Scena."

B'ESTFEST 2009 - 12 - Ghid Util


Deoarece maine incepe cel mai important festival al Bucurestiului, iti propun ca via Beatfactor sa iti dau cateva informatii pe care ar trebui sa le stii pentru a nu avea nicio problema in cadrul festivalului.
BILETE Bestfest 2009:
In zilele festivalului, la casele de bilete de la Poarta A vor fi disponibile bilete de o zi (1, 2, 3 sau 4 iulie), la pretul de 150 lei, si abonamente de trei zile (2, 3 si 4 iulie), la pretul de 300 lei.
ACCES la Bestfest 2009:
Accesul persoanelor in incinta festivalului se va face doar prin intrarea A1 (vezi harta dedesubt). Participantii la B'ESTFEST 2009 trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid (B.I., C.I., pasaport etc).

Detinatorii biletelor de o zi si abonamentelor pe 3 zile, vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi inca de la intrarea in spatiul de festival. Aceasta bratara va oferi accesul in zona publica si va trebui purtata tot timpul pe durata festivalului.
De asemenea, nu este permis accesul in spatiul de festival cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.
In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiind recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.
PROGRAMUL BestFest 2009

Din tabelul de mai jos poti afla pe cine si cand poti vedea si asculta cantand in cadrul festivalului.

Miercuri, 1 iulie
18:30 Snails - Ciuc Stage
19:15 Patrice - Romtelecom Stage
20:15 White Lies - Ciuc Stage
21:30 The Killers - Romtelecom Stage

Joi, 2 iulie
17:30 Les Elephants Bizzares - Ciuc Stage
18:15 Grimus - Romtelecom Stage
19:00 Ayo - Ciuc Stage
19:45 Polarkreis 18 - Romtelecom Stage
20:30 Motorhead - Ciuc Stage
21:30 Moby - Romtelecom Stage
00:00 Silent Disco - Balkan Beatz DJ - Alto Arena

Vineri, 3 iulie
16:30 AB4 - Romtelecom Stage
17:15 Oceana - Ciuc Stage
18:00 Alternosfera - Romtelecom Stage
18:45 Gabriella Cilmi - Ciuc Stage
19:30 Klaxons - Romtelecom Stage
20:30 Franz Ferdinand - Ciuc Stage
22:30 Orbital - Romtelecom Stage
23:30 Silent Disco - Funkstar De Luxe - Alto Arena

Sambata, 4 iulie
16:15 Persona - Romtelecom Stage
17:00 Gravity Co - Ciuc Stage
17:45 The MOOoD - Romtelecom Stage
18:30 Looptroop Rockers - Ciuc Stage
19:15 The Ting Tings - Romtelecom Stage
20:15 The Charlatans - Ciuc Stage
22:30 Santana - Romtelecom Stage
23:30 Silent Disco - Jochen Miller - Alto Arena

Duminica, 5 iulie
15:30 Ulytau - Romtelecom Stage
16:15 Nexus - Ciuc Stage
17:30 Thunderstorm - Ciuc Stage
18:45 Trooper - Ciuc Stage
19:45 Holy Hell - Romtelecom Stage
21:10 Manowar - Romtelecom Stage

Mai multe informatii poti gasi pe site-ul oficial al evenimentului - www.bestfest.ro

Cand numerele devin fatale

Cand numerele devin fatale inseamna ca tocmai ai stat tolanit 121 de minute pentru a vedea cel mai nou film cu Nicholas Cage - "Knowing" ("Numere fatale") adus in Romania de Media Pro Distribution.
"Knowing" este un thriller gotico-religios despre profetii si sfarsitul lumii. Insa in primul rand este genul de film ce nu are timpi morti si te tintuieste in scaun de la inceput si pana la final.
Povestea incepe undeva in SUA anilor 1959 cand o "capsula a timpului" este ingropata conform traditiei in curtea unei scoli iar 50 de ani mai tarziu este scoasa iar printre desenele continute se gaseste si o foaie cu o insiruire de cifre ce de fapt sunt datele unora dintre cele mai sangeroase catastrofe intamplate in istoria omenirii plus cateva ce se vor intampla. In restul iti propun sa afli vazand filmul.
Note pozitive pentru scenariul filmului, muzica (Marco Beltrami din nou este la inaltime) dar si pentru jocul actorilor (atat Cage cat si Chandler Canterbury (Caleb) sau Rose Byrne (Diana).
Asa ca...nu rata acest film captivant.

Fratii Bloom

Pentru weekend iti recomand un film : The Bloom Brothers (Fratii Bloom).
L-am vazut vineri intr-un cinema Patria aproape pustiu (aprox. 30 de persoane) insa spun ca este o comedie ce merita timpul tau mai ales in weekend.
De ce? Pentru ca are o poveste buna, jocul actorilor este la fel de bun si de fascinant (mai ales Adrien Brody si Rachel Weisz) si este un film ce nu te lasa sa te plictisesti aproape deloc.
Este simplu, doi frati escroci incearca sa pacaleasca o domnisoara extrem de credula si de bogata. Oare sa fie atat de simplu si de firesc? Ei bine pai asta descoperi tu la cinema la fel ca si destule gaguri ce te vor face sa te simti deosebit de bine.
Un film de aventura, filmat partial in Romania (Sinaia si Constanta) imbinat perfect cu situatii comice si uneori dramatice. Per total o pelicula de weekend ce te va bucura mai ales daca il vei vedea si cu o persoana interesanta (I did so).
Vizionare placuta!

O stea a disparut! - RIP Michael Jackson

Blogosfera, jurnalele de stiri, presa, radiourile iti vor spune astazi vestea ca unul dintre cei mai cunoscuti cantareti ai planetei a decedat.
Michael Jackson a fost un fenomen, a creat trenduri, a facut prin tot ceea ce a compus ca absolut oricine sa-i stie numele si sunetul.
Scriu asta cu oaresce temere de a nu pica in absurd si ridicol sau de a parea prea melancolic (desi nu asta este cuvantul pe care-l caut). Scriu asta pentru ca pana la urma cu omul asta am crescut o perioada in urechi si stiu ca mi-a bucurat placut papilele auditive.
Pentru ceea ce a creat si pentru tot ceea ce oferit omenirii Michael Jackson merita si trebuie sa ramana in istorie fara ca plasa uitarii sa cada peste memoria lui.
A trait 50 de ani, a cantat inca de mic in Jackson 5, a scos 10 discuri si nenumarate hituri pe care publicul cu greu le poate uita, pregatea o revenire cu o serie de concerte ce nu vor mai avea loc.
Un om excentric in aparitii, cu nenumarate operatii estetice, cu gesturi ce uneori pareau ridicole sau nebunesti insa un creator cum rar iti este dat sa vezi. Iar daca in ultimii ani auzeai rar de el tot stiai ca este acolo undeva...acum asta a disparut, insa niciodata nu va dispare ceea ce a creat.
Noi cei ce ramanem sa traim trebuie sa intelegem sa ne bucuram mai mult, sa traim mai clar, sa ne regasim gesturile pierdute si lucrurile de care ne este dor si placere si sa le facem.


P.S 01: Recomand postarea lui Exarhu de astazi.
P.S 02: Nu pot intelege lipsa de compasiune a unora dintre ai mei conationali. In cazul stirii de fata poti avea o atitudine de empatie sau de ignorare, caterinca etern perdant romaneasca nu cred ca are ce cauta in problema asta. Amintiti-va ca a disparut un om (in primul rand) si ca acel om a reusit sa creeze istorie.

Noaptea Institutelor Culturale


Si in acest an are loc Noaptea Institutelor Culturale iar initiativa asta pare sa atraga din ce in ce mai multi oameni.
British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundatia Culturala Greaca, Goethe-Institut, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez, Institutul Italian „Vito Grasso” si Institutul Polonez au ticluit o jumatate de an pentru a va pregati cea mai frumoasa noapte din miez de vara. In acest an, totul sub palaria europeana a Institutelor Culturale (EUNIC). Concerte in aer liber, expozitii, lungmetraje si scurtmetraje, degustari, jocuri si premii, dar mai ales multe surprize in cele 8 locatii unde cele 12 centre si institute culturale partenere va asteapta de la 2 la pranz pana la 6 dimineata.
Plus poti sa te dai moka cu bicla toata noaptea, iar daca nu ai una o poti lua de la Cicloteque (Bd. Kogalniceanu nr. 34-46).
Programul complet al eventului il gasesti cu click aici.
Personal iti recomand:
British Council
20.00-21.00 / 22.00-23.00 Happy Hour la Bibliotecă
Fă-ţi abonament la biblioteca British Council, la jumătate de preţ!
21.30-23.00 Proiecţie British Animation Classics
Vizionează cele mai bune scurtmetraje de animaţie britanice, inclusiv cele care au caştigat numeroase premii la festivalurile internaţionale.
Forumul Cultural Austriac în vizită la British Council
23.00 – Florian Obkirchner în ipostază de DJ Floriano - la British Council.
Florian Obkirchner s-a născut în 1981 şi trăieşte la Viena, unde lucrează ca jurnalist, vânzator de discuri muzicale, muzician şi DJ. În calitate de muzician, Obkirchner este membru al grupului TNT Jackson, care a făcut senzaţie în ultimii ani cu albumele sale. Sub numele de DJ Floriano a fost invitat în multe ţări. În centrul creaţiilor sale muzicale se află de cele mai multe ori un potpuriu jovial de discofunk, house şi post-pop, care corespunde motto-ului „highly energetic and simple, furious and breathtaking, but not dead serious”.
Unele dintre activităţile de mai sus necesită înscriere online. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.britishcouncil.ro.
Centrul Ceh:
Délégation Wallonie-Bruxelles în vizită la Centrul Ceh
20.00-1.00 – Degustare de ciocolată - Sala Mica
21.00 – Blanche-neige, la suite (Picha); Belgia, 2005, 82 min.
Să rezumăm. Alba-ca-Zăpada a fost trezită din somn cu un sărut de către Făt-Frumos. S-au căsătorit, au fost fericiţi şi au avut mulţi copii. Sfarşitul poveştii. Un pic cam prematur însă…Să reluăm. S-au căsătorit. Şi apoi?
Institutul Francez:
NOAPTEA GURMANZILOR - De la ora 19.00 până în zori
Plasând toate activităţile pe care le propune cu ocazia celei de-a treia ediţii a Nopţii Institutelor Culturale la Bucureşti sub semnul aşa-numitei „gourmandise“, Institutul Francez înţelege să serbeze, întâi de toate, „o virtute socială care incită cu fineţe, execută cu erudiţie, savurează cu energie şi judecă cu profunzime“ – după cum defineşte acest termen celebrul fiziolog al gustului, Brillat-Savarin. Şi pentru că vorbim de o „jubilaţie existenţială“ şi de o artă a convivialităţii, vom solicita la miximum toate simţurile vizitatorilor noştri de peste noapte, le vom stârni plăcerea şi, desigur, vom aduce concret o noapte bucureşteană la înălţimea unei Franţe ataşate de tot ce este frumos şi bun!
O noapte gurmandă minunată!
Institutul Italian de Cultura „VITO GRASSO":
20.00 – Luna şi cealaltă / Luna e l'altra, regia: Maurizio Nichetti, (Italia, 1996, 92 min).
Milano, anul 1955. Viaţa integrei şi timidei învăţătoare napolitane Luna Di Capua este dată peste cap atunci când aceasta confiscă o lanternă magică de la doi copii de curând aduşi în clasa ei. În timpul nopţii, din cauza unei furtuni şi a unei lanterne, umbra Lunei prinde viaţă şi, desprinzându-se de trup, hotărăşte să ducă o viaţă separată. Dezinhibată şi nonconformistă, umbra va schimba viaţa „stăpânei“ sale şi a celor din jur.
Ne vedem astfel la Institute!

Rush and Dance 04 : Rushours on ProFM Dance

Pentru ca maine este miercuri ar fi bine sa te pregatesti din timp pentru o noua excursie muzicala de la 23:00 pe ProFM Dance cu ghidul tau printre sunete ce se numeste Dj Rushen.
Setul sau se anunta a fii plin de noutati intre care se remarca Dj Rushen feat. Danny Claire - Beautiful Chaos remixata de doi romani de perspectiva (MTC & Esemdi) dar si un alt Dj roman care lucreaza underground dar o face profi - Paul Daniel si al sau mix la "Guilty Night" a lui David Unger.
In ora cu numarul doi ai parte de un guestmix semnat Dj Flashboy ce iti propune un set deephouse perfect pentru o noapte de vara peste care bate briza.
Asa ca...maine seara de la orele 23:00 puneti urechiusha pe 89,5 FM sau asculta on-line pe ProFM Dance o noua editie de Rushours cu Dj Rushen.

Hipnotizantul efect Placebo

Hipnoza pura din partea Placebo la al lor concert in Bucuresti.
"Drama King" Brian Molko (dupa cum a fost prezentat) si-a facut simtita vocea pana in adancul sufletului si va mai ramane in piele probabil cateva zile iar restul oamenilor din trupa pur si simplu l-au ajutat sa completeze fantasticul tablou.
In pofida faptului ca micul "comitet de primire" ia asteptat de sambata si ca au intarziat 45 de minute inainte de a incepe concertul, Placebo au fost la inaltime si au "luat" publicul cu ei pentru ca indiferent daca stiai sau nu cantecele energia degajata si starea de hipnoza indusa de vocea vibranta a lui Molko nu puteau sa nu te incante.

Publicul a fost delectat atat cu cantece de pe noul disc "Battle for the Sun" cat si cu clasice precum "Every You, Every Me", "Song to Say Goodbye", "The Bitter End", "Sleeping with Ghosts", "Special K" sau "Meds".
In rest...sutiene aruncate pe scena, un Molko incantat ca poate fuma pe scena, o declaratie de iubire catre publicul roman - "Absolutelly fucking amazing", doua bis-uri cerute si asteptate cu insistenta si delir de public si un mare zambet pe fata si in vocea lui Molko urmate de zambetul si placerea fiecaruia care a participat la event.

Pot spune doar ca imi pare rau ca nu ne-au delectat si cu o cantare a "Twenty Years" insa asta ar insemna sa cer prea mult.
Mai jos ai 2 clipuri pentru a vedea cam ce ai pierdut pe de o parte dar stiu ca acestea reprezinta si doua bucurii pentru cele doua dragutze alaturi de care am fost la concert.
Iar pe Placebo ii poti prinde si la Sziget, Ungaria, intre 12 - 17 august.

Fuga in weekend

Bucurestiul apare viu pentru un nou weekend. Evenimente peste evenimente ce contin concerte, lansari de carte, plimbari cu bicla si o inima bucuresteana ce zambeste liber.

One Events, MTV Romania si ProFM Alternative iti ofera sansa de a-i vedea pentru a doua oara la Bucuresti pe cei de la Placebo.
Aflati la doar cateva saptamani de la lansarea celei mai noi productii muzicale, "Battle for the Sun", Bryan Molko & Co. promit sa incante peste masura publicul ce de la orele 19:00 va fi prezent la Romexpo.
Biletele se mai gasesc in reteaua Diverta la pretul de 175 lei sau 100 lei.

Sambata fa-ti incalzirea in Club Control (str. Academiei numarul 19) la "Official Placebo Party" de la orele 22:00 cu Dj Leo si o intrare de 10 ron.

Bikewalk 4
O dată la câteva duminici ne strângem la un loc cu bicicletele şi dăm ture de capitală în iluzia de a ne relaxa. Biciclitul este relaxant, dar în Bucureşti mai avem de lucru până când mersul pe bicicletă va deveni altceva în afară de un sport extrem.
DUMINICĂ, 21 IUNIE 2009, ORA 18:00 ne întâlnim din nou la CICLOTECĂ (LĂNGĂ FACULTATEA DE DREPT - KOGĂLNICEANU) pentru ca cei ce nu deţin bicicletă să îşi poată închiria. Apoi plecăm la drum.

Editura Publica in parteneriat cu Money Express si Radio Guerrilla te invita sambata, 20 iunie, ora 15, pavilion 14 la lansarea oficiala a cartii Funky Business Forever.
Invitati la discutie intr-un eveniment televizat de The Money Channel sunt: Doru Frolu - Partener DC Communication, Sorin Tranca - Managing Partner Friends Advertising, Bogdan Ungureanu - Executive Manager Publica şi Bogdan Naumovici (TBC).
"Funky Business Forever" va incurajeaza sa priviti in jur si sa incercati sa intelegeti lumea. Si va ofera o varianta de intelegere a lumii, pornind de la 19 adevaruri funky si implicatiile lor: valul de ieftiniri, feminizarea activitatilor umane, statele înlocuite de metropole, competitia generica si capitalistii anonimi, corporatia traditionala modificata de progresul tehnologic sau locul tau in reteaua globala.

Dupa luni de ridiculizare sistematica, Radio Guerrilla lanseaza chiar “Atlasul de Mitocanie Urbana”, adica peste 100 de pagini de ironii aproape fine, frumos ilustrate, pline de semnaturi celebre, la adresa specimenelor care populeaza Codrul Bunelor Maniere.
Lansarea oficiala a “Atlasului de Mitocanie Urbana” va avea loc duminica, 21 iunie 2009, ora 14.00, la standul Editurii Art de la Bookfest, cand, in prezenta lui Liviu Mihaiu si a lui Mihai Dobrovolschi, Marlanul de Dorobanti si Pitipoanca de Companie, prezenti efectiv la fata locului, vor acorda autografe moca.
Fuga in weekend si bucurati-va de evenimentele oferit de orasul ce pare sa se fi trezit la viata.

Marea Mahmureala

Ei bine da..."Marea Mahmureala" sau "The Hangover" a ajuns unul din filmele cele mai vazute de catre romani in ultima saptamana. Din intamplare vroiam sa-l vad fara a stii prea multe despre el decat fetzele alora de pe afis. Asa ca m-am dus.
Locatia: Cityplex din Bucuresti.
Compania interesanta si frumoasa...dar hai sa revenim la locatie, sala un pic cam mica mi-a adus aminte de cinema Studio (unde sala este mult mai mare insa probabil lipseste ecranul atat de mare si efectele audio).
M-au sculat de pe scaun de vreo 5 ori pentru ca de...aveam locuri in fatza si aproape de intrarea pe rand asa ca am combinat filmul cu un pic de gimnastica cel mai interesant fiind ghiolbanul ce a gresit randul si dupa ce ne-a ridicat pe toti 4 a trecut din nou din cauza ca si-a dat seama de greseala.
Companioana din stanga articuleaza "idiotul" iar tipul deja aflat pe randul din spatele ei se impiedica si incepe sa tot murmure "scuze....scuze" in incercarea de a ajunge la locul lui.
Dar filmul in sine cum este te intrebi? Ei bine...este unul foarte interesant si de mare zanganeala a rasului daca ai baut ceva sau esti groaznic de obosit.
Altfel...gaguri tembele si absolut obscene, cu momemnte cand parca poti sa razi dar si cu momente cand sala rade iar tu te intrebi : ce dracului au de ras?
Per total un film despre niste unii care ajung la Vegas (cliseu) pentru o petrecere a burlacilor (cliseu) iar acolo beau prea mult iau niste pill-uri urate.
A doua zi se trezesc mahmuri, cu un copil intr-un dulap, un tigru in baie iar prietenul lor ce urma sa faca nunta disparut. Iar pe urma? Ei bine fuga pentru a-l gasi pe tip si de aici tot felul de incercari reusite sau ratate de gaguri astfel incat involuntar m-am trezit jucandu-ma cu guma de mestecat aflata in posesie.
La final, ei bine, il gasesc...iar publicul plictisit urla de bucurie in sine.
Asa ca abtiguieste-te putin, du-te obosit la film, lasa neuronii acasa si vei savura filmul.
Acuza-ma ca n-am haz iar eu iti voi spune ca am vazut filme in care scenariul era mult mai bine construit si parca nu se simtea "fortarea" de a se crea umorul in absolut orice situatie. Iar incercarea asta de film consider ca poate fi apreciata doar de unii ce ii asculta si se incanta la Buzdugan si Morar deoarece cam pe acolo se "balaceste" umoristic pelicula de fatza.
Per total o seara faina alaturi de oameni simpatici, placuti si interesanti ceea ce pe de o parte iti poate fi si salvare din fata acestei noi productii ce merita ratata.

Placebo la Bucuresti


One Event, MTV Romania si ProFM Alternative ti-i aduc sambata 20 iunie la Romexpo pe cei de la Placebo.
Biletele se mai pot gasi in magazinele Diverta si Muzica sau pe Myticket la pretul de 100 ron.
Trupa activeaza de 15 ani si tocmai ce a lansat, pe 8 iunie, cel de al saselea album - "Battle of the Sun".
Printre hiturile lor se afla melodii ca "Every me, Every You", "Twenty Years" sau "Special K".
Inca nu stiu daca voi fi prezent la acest concert insa tu mai mult ca sigur ca nu vei dori sa-l ratezi. Iar ca si incalzire pentru eveniment iti ofer mai jos EXCLUSIV si pentru o perioada limitata ultimul lor disc.
Download link Placebo - "Battle for the Sun"
Iar ultima melodie de pe disc sunt sigur ca va fi o incantare pentru "micutza" cititoare Adina.
Enjoy si nu uita sa-ti iei bilete la concert!

Bookfest 2009


Bookfest ne loveste din nou cu cele mai noi prezentari, reduceri si oameni interesanti.
In perioada 17 iunie - 21 iunie Romexpo este din nou partener al culturii si al cartii.
Programul de vizitare este:
miercuri, 17 iunie - între orele 10:00 şi 20:00
joi, 18 iunie – între orele 10:00 şi 20:00
vineri, 19 iunie - între orele 10:00 şi 22:00
sâmbătă, 20 iunie - între 10:00 şi 20:00
duminică 21 iunie - între orele 10:00 şi 18:00.
Valoarea biletului de intrare este de 5 RON. Contravaloarea biletului de intrare va putea fi recuperată integral de către vizitatori prin achiziţionarea unei cărţi la Bookfest. Astfel, contravaloarea biletului de intrare, respectiv 5 RON, va fi dedusă (scăzută) din valoarea unei cărţi achiziţionate la Bookfest.
Urmeaza sa citesti o selectie a celor mai importante evenimente de care am fost informat de o parte a PR-istilor de la anumite edituri (si le multumesc prea plecat pentru detalii):
Editura ART:

„Hitul verii“ va fi Atlasul de Mitocanie Urbana, proiect care continua „un demers de bun simt“ initiat de Radio Guerrilla. Volumul contine peste 30 de specii „în pericol de aparitie excesiva“ care populeaza Codrul Bunelor Maniere, dar si texte semnate de Neagu Djuvara, Liviu Mihaiu, Radu Paraschivescu, Mihai Dobrovolschi, Mitos Micleusanu, Cristian Tudor Popescu s.a., toate reunite într-o prezentare grafica inconfundabila. Si, pentru ca „mitocaniile e multe“, ne-am gândit sa le amenajam un spatiu special în interiorul standului ART. De lansat, le lansam duminica, 21 iunie, ora 14.00 alaturi de Liviu Mihaiu, Mihai Dobrovolschi si Radu Paraschivescu. Cu aceasta ocazie, va invitam la o sesiune de autografe cu temutul Mârlan de Dorobanti si nemiloasa Pitipoanca de Companie.

Iar pentru cei care nu pot trai fara adrenalina, Editura Cartea de a doua zi debuteaza cu un titlu dat naibii: Jurnalul Diavolului, marturisirile unui Diavol monden care participa la toate evenimentele glamour ale lumii, un Diavol familist, confruntat cu mici drame conjugale, dar si ale unui Diavol carierist, preocupat sa-si creasca cota în dauna marelui sau inamic, Dumnezeu.

Va asteptam la standul editurii noastre (pavilion 14, nr. 3) pentru cele mai noi aparitii. Cât despre celalalte titluri, nu facem recomandari speciale. Lasam cititorilor nostri placerea si dificultatea alegerii.

Editura Nemira:
Colectia GHIDUL XENOFOBULUI va fi lansata la Bookfest vineri, 19 iunie 2009, ora 18, in standul Nemira, avandu-i ca
invitati speciali pe actrita Maia Morgenstern si pe scriitorul Radu Paraschivescu.
Colectia GHIDUL XENOFOBULUI, care contine in prezent noua titluri ( americanii, englezii, francezii, spaniolii, germanii,
israelienii, austriecii, polonezii, irlandezii) vorbeste cu mult umor despre micile calitati si marile defecte ale omenirii.
Autorii cartilor ne asigura ca vindeca de xenofobie aproape garantat!
In saptamana care va urma targului, colectia se va imbogati cu urmatoarele titluri: canadienii, italienii si olandezii.

Nemira propune si in acest an o tombola atragatoare, oferim trei premii in valoare de 500 de lei cu seturi de carti Nemira si o excursie de opt zile, pentru doua persoane, in insula Gran Canaria, cu conditia cumpararii unei carti Nemira. Talonul de tombola se obtine de la stand.
Reducerile pe care le practicam in acest an incep de la 20% si ajung pana la 50%.

Editura Curtea Veche:
Reducerile Curtea Veche Publishing de la această editie a Bookfest vor fi cuprinse între 15% si 50%.
Joi 18 iunie - Lansare "Pe scurt, vă rog!" de Václav Havel
- invitaţi: PhDr. Petr DOKLÁDAL - Ambasadorul Republicii Cehe la Bucureşti, Toader Paleologu – Ministrul Culturii şi Cultelor, Helliana Ianculescu – traducător, Hildegard Bunčáková – Consilier la Ambasada Slovaciei, Doina Jela – coordonatorul colecţiei Actual
Nu există nici o îndoială: alături de papa Ioan Paul al II-lea, Soljeniţîn, Vladimir Bukovski, Lech Walesa şi alţi câţiva, Václav Havel este unul dintre oamenii care au mişcat de pe făgaşurile ei istoria întunecatului secol XX din această parte a lumii, cum se vede, tot atât de generoasă în modele pe cât de tragică. Ce are Havel absolut special, totuşi? El este cel care demonstrează cu strălucire că intelectualul fragil şi nesigur pe el nu este neapărat o fiinţă bovarică şi cu capul în nori, care, în vremuri de răstrişte ar avea doar datoria să-şi scrie cu orice chip opera, lăsând istoria să şi-o scrie pe a ei. Că esteticul şi eticul nu sunt incompatibile şi că nu e nevoie de pledoarii pentru a le valida consubstanţialitatea, fiindcă nu există artă în afara adevărului, şi fiindcă omul şi cu atât mai mult scriitorul, este parte a unei ordini a lumii care-l transcende. Dar mai ales Havel este cel care a dovedit că politicul şi morala nu sunt noţiuni şi sfere incompatibile. Că poţi să nu-ţi încalci în nicio împrejurare principiile şi să iei decizii capitale, uneori dramatice, cum ar fi dezmembrarea unui stat, fara a vărsa o picătură de sânge, ţinând mereu şi mereu cont de voinţa, fie ea şi neînţeleaptă, şi de sentimentele, uneori lipsite de clarviziune, ale celor mulţi, într-un cuvânt, de puterea celor fără de putere.

Editura Polirom:
Sambata 20 iunie lansare - De 2 X Kerouac inedit
Stand B 05, ora 12:30
Jack Kerouac – Vagabonzii Dharma
William Burroughs – Si hipopotamii au fiert in bazinul lor
Invitati : Andrei Gheorghe, Florin Exarhu, Dan Sociu, Ciprian Şiulea, Oana Boca
[asta doar daca ai chef de Gheorghe]

TIFF vine la Bookfest iar programul complet il ai aici.

Iar vineri, 19 iunie, de la orele 18:00 ai parte de un concert Alexandrina pe care ti-l recomand.

Mai multe informatii pe siteul Bookfest.

Street Delivery 4: Cum a fost

Ultimele 2 zile le-am petrecut in strada datorita evenimentului ce s-a numit Street Delivery.Si in primul rand vreau sa multumesc organizatorilor pentru tot ceea ce s-a intamplat acolo.
2 zile de pe Arthur Verona si pana in Gradina Icoanei am fost pietoni, am vazut ateliere, am auzit muzici si practic ne-am redobandit orasul.
Urbanitatea a iesit in strada si s-a vazut asta, artera fiind de foarte multe ori plina de oameni care pur si simplu au ales sa se relaxeze intr-un mediu de care poate le era dor sau poate il vedeau pentru prima oara in fata ochilor.
Bicle, role, skateuri si absolut nicio urma de masina si stress. Bucurie pura si sincera a descoperirii si o stare imbatatoare de libertate urbana ce in Bucuresti nu prea se poate simti mai deloc.
Iar printre tot ceea ce a meritat vazut iti arat mai jos ceea ce mi s-a parut de-a dreptul mirific : prezenta BOLT in extensia Carturesti. (BOLT a fost proiectul ce a reprezentat Romania la Bienala de Arhitectura de la Venezia in 2008).

Iar per total : da-ti-ne o strada si promitem sa ne ocupam cat mai simpatic si dragutz de ea fara a deranja pe absolut nimeni insa cu promisiunea ca te vom face sa te bucuri si sa te simti liber la fel ca oamenii din filmuletzul de mai jos surprins sambata in fata Bisericii Anglicane.

Street Delivery 2009 - ziua 2

Ei bine daca in prima zi n-am ajuns la Street Delivery din cauza serviciului, iar Noaptea Galeriilor mi-am petrecut-o undeva intre Motoare-galerii si Expirat astazi nu puteam rata ziua 2 a libertatii stradale.
Ce am vazut...a fost o bucurie urbana si astfel te invit ca maine (duminica 14.06) sa dai o fuga pe strada Arthur Verona si sa te "balacesti" in urbanitate.
Pana atunci iti ofer ceea ce aparatul meu a surprins astazi cu rugamintea ca daca iei pozele pentru ilustrare sa mentionezi si sursa.















Street Delivery Freeshop


Dacă ai orice fel de cărţi, CD-uri, electronice, îmbrăcăminte, accesorii, etc. pe care nu le mai foloseşti şi de care alţii ar putea avea nevoie, hai sâmbătă în Grădina de Vară Cărtureşti şi adu-le cu tine. În cazul în care nu ai nimic de dat, poţi să vii să vezi dacă găseşti ceva ce ţi-ar trebui. Sau poţi experimenta trocul, alegând să schimbi obiectele aduse cu altcineva.

Update Noaptea Galeriilor - Paradis Garaj

Reenacting a Sight Where Something Just Happened. Artist: Marina Albu Vino la 23:59 cu rochia cu paiete, coc si mult fixativ pe bucle, si fa abuz de fard metalizat / papionul de la SeHash si camasa vizibil impregnata de picuri sau suvoaie de transpiratie - si cu fularul, manusile si caciula de iarna trecuta in poseta / rucsac! La Paradis Garaj trebuiesc lasate urme in 10 minute - urme ale excesului, ale tipetelor, imbratisarilor, ale bauturii, zgomotului, frecarilor incidentale si miscarii excesive, ale bucuriei... explozive! Bautura gratuita la miezul noptii! Pretextam um motiv ca sa traim mai intens sau sa fim mai buni sau sa ne prefacem ca ce ne deranjeaza nu exista, ca ii iubim neconditionat pe cei din jur sau ca ne simtim vii. Simturile trebuiesc stimulate. Trebuie sa ni se faca vazut, sa ni se faca auzit, sa fim atinsi - totul fortat. Se termina repede si urmele pe care le vezi la plecare te trimit la starea pe care o aveai inainte sa ti se arate - fortat - ca esti in viata. Si, pentru cateva secunde, iti dai seama ce s-a intamplat de fapt.

via Noaptea Galeriilor
Si parca m-a facut si mai mult sa am chef de a ajunge si pierde la Paradis Garaj. Tie nu? Oricum ne vedem pe Str. Batistei la numarul 20 si concluzionam acolo.

Noapte buna la Pavilionul Unicredit


In cadrul Noptii Galeriilor Pavilionul Unicredit iti prezinta urmatorul program:
Vineri, 12 iunie 2009
22.00 - 23.00 Sotron in aer liber: spatiul public ca prizonier fara cauza.
Cel mai bun jucator va primi un teanc de carti extrase din PAVILION RESOURSE ROOM + ultimul album vaduvaBOB.
Toti participantii vor primi PAVILION - journal for politics and culture - no. 13"MEDECINE SOCIALE" (scos de la tipar în acea zi).

23.00 - 24.00 Special treat: concertul bandei noastre favorite de psychosexual dirge punk, vaduvaBOB

21.00 - 04.00 Expoziția How Innocent Is That este deschisa.
Curator: Eugen Radescu. Participanți: AES+F, Carlos Aires, Juan delGado, Johann Wolfgang von Goethe.

24.00 After art party @ Pitty Art Caffe (chiar urmatoarea ușă lîngă PAVILION UNICREDIT).
An event imagined by PAVILION - journal for politics and culture.

Intrarea este gratuita.

Faimoasele beri Pilsner Urquell, Ursus, Peroni Nastro Azzurro, Redd's Sun and Redd's fresh sint din partea casei intre 22.00 - 24.00.

Eveniment susținut de Ursus Breweries, UniCredit Bank, Pitty Art Caffe.
PAVILION UNICREDIT
center for contemporary art & culture

Sos. Nicolae Titulescu 1 (Piata Victoriei)
Bucharest 011131 Romania
T: + 4 031 103 4131
E: pavilion@pavilionmagazine.org

O strada recomandata - Street Delivery 2009


Urban Things iti recomanda sa vezi la Street Delivery:
Vineri:
Sectiunea Arhitectura/Urbanism: dupa 17:00 - pe strada - Discutii in cadrul cortului intinerant Roma Pavilion (EU-Roma)
18:30 - Aripa Pitar Mos - Peretz - Expozitie Semnal - Anul comemorativ Arh. Ion Mincu 2012 (OAR - Ordinul Arhitectilor din Romania)
19:30 - in curtea Carturesti - Vernisaj BOLT (instalatie expusa la Bienala de la Venezia de anul trecut)
dupa 18:00 - gradina Icoanei - Tur ghidat de aproximativ 20 de min. de cunoastere si recunoastere a Scolii Centrale
Film: 21:30 - Terasa Carturesti - Tacerea de Iarna (Winter Silence/ Winterstilte - Olanda 2008) film oferit cu sprijinul Ambasadei Olandei


Sambata:
Arhitectura/Urbanism: de la 10:00 - Descopera Parcul Ioanid - promenada. Ne vom plimba pe strazi, vom admira casele si vom afla povestea lor si a oamenilor care le-au construit si au locuit in ele.
nota personala : Nu merita ratata aceasta promenada si spun asta deoarece petrecandu-mi copilaria in zona Parcului Ioanid afirm cu mare incredere ca aceasta promenada va fi o bucurie pentru ochi si cuget datorita splendorii arhitecturale existente.
11:00; 13:00; 15:00; 17:00; 19:00 - Tur Ghidat de exproximativ 20 de min. de cunoastere si recunoastere a Scolii Centrale (Prietenii Scolii Centrale)
Targuri: dupa 17:00 - Terasa Verona 15 - dupa 17:00 - Targ ad hoc! Schimbam intre noi haine si obiecte de care nu mai avem nevoie. Punem spatiul la dispozitie si fiecare poate aduce sau lua ce are nevoie.
Muzica: Terasa Verona 15 - 12:30 - 14:30 - Lucas b2b Emap (doi dj pe care i-am auzit de 7 martie in Expirat si care imbina foarte bine sunetele deep house).
16:00 - 17:30 - Junkyard - proaspat pornit pe zona de productie dar in acelasi timp un Dj ce mereu te va surprinde prin selectia muzicii.
20:00 - 21:00 - Aria Urbana - primul proiect drum'and'bass romanesc.

Duminica:
Arhitectura/Urbanism: Gradina Icoanei - de la 12:00 - Adunare pentru tur de biciclete prin oras
Film: Terasa Verona 15 - 21:30 - Best of Anim'Est

Programul complet al evenimentului Street Delivery il poti lua de aici.
Si ne vedem in strada, te asteptam cu poze & support Vincent Vinyl pentru editia din 2010:)

O strada : Street Delivery 2009


O saptamana ce abunda de evenimente culturale tocmai se petrece in viata noastra.
Avem Noaptea Galeriilor de Arta dar avem si Street Delivery 2009.
Este a 4-a editie a acestui proiect organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania si Fundatia Carturesti iar in acest an complexitatea este mult mai mare.
"Cea mai tare petrecere de pietoni" se intampla pe 12, 13 si 14 iunie de pe strada Arthur Verona si pana in Gradina Icoanei.
Programul complet il poti gasi pe siteul oficial sau aici.
Recomandarile noastre pe evenimente punctuale din cadrul Street Delivery vor sosi curand insa le asteptam si pe ale voastre.
Multumesc frumos pentru informatii Carturesti si Catch U in the Street la Delivery!

Rush and Dance 03


Dj Rushen te invita in aceasta seara de la orele 23:00 la o noua editie de "Rushours" @ ProFM Dance.
Din cate am aflat diseara te vei intalni cu "Music Matters", "Cafe del Mar" dar si in premiera noua melodie a lui Rushen - "Summer Crush 2009".
In ora cu numarul 2 va sosi invitat Dj Avando.
Totul incepe de la 23:00 si poti asculta cu un click aici.


In seara asta Nights.ro te invita la Nights.ro Showcase 003 - in Daimon Club (Parcul Tineretului, Bucuresti) pentru a fi prezent la lansarea primului EP semnat Dj Narcissa.
Este vorba despre "Just Peace EP" lansat de Narcissa in colaborare cu Vagneti la labelul Italian Deependance.
Alaturi de Narcissa in aceasta seara vor mai mixa Dj Kool si Miss Dj Mara.

Noaptea Galeriile arata aparte


Noaptea Galeriilor de Arta se petrece vineri 12 iunie in plin Bucuresti contemporan.
Participa : 418 Contemporary Art Gallery, Alert Studio, Anaid Art Galley, ATELIER IN TRANZITIE, Centrul de Introspectie Vizuala, CNDB, deBufet, Draft One - Galeria de proiecte, GALERIA 26, Galeria 29, GALERIA ANDREIANA MIHAIL, GALERIA ART SOCIETY, GALERIA ATELIER 35, GALERIA CARTURESTI, GALERIA H’ART, Galeria IVAN, Galeria MORA, Galeria Posibila, KOLLECTOR GALLERY, Laika Bucuresti, MEMORIE COLECTIVA, PARADIS GARAJ, PAVILION UNICREDIT, point contemporary, STREET DELIVERY, The Ark, UNAgaleri, [d]GALLERY.
Programul complet il poti gasi aici.
Iti recomand intamplarile din urmatoarele locatii:
Carturesti - ceainarie - Don't Forget to Play - expozitie - 19:00 - 03:00
- sub_Carturesti - Lumina si umbre in Balcani
- Gradina - Bolt
- extensia Verona 15,mansarda - Expozitie de Fotografie de Arhitectura si Moda.
Paradis Garaj (in str.Batistei numarul 2) - Expozitie de surprize si dubluri
Pavilionul Unicredit - Special treat concert cu vaduvaBOB de la 23:00 pana fix la 24:00.
Sotron in aer liber: Spatiul public ca prizonier fara cauza - concurs - 22:00 - 23:00
How Innocent is That - expozitie - 21:00 - 04:00
After Art Party @ Pitty Art Caffe - 24:00
In rest multe si interesante pentru toti asa ca te invit sa studiezi programul, sa te pui pe vizite si dupa daca faci si poze sa le dai pe mail la vincentvinyldj@gmail.com si poate le vei gasi aici.
De asemenea va exista si un traseu pentru biciclisti despre care poti afla mai multe de aici.

Transilvania International Film Festival 2009 - Castigatorii

A fost un nou TIFF si pana vor ajunge si filmele in capitala iti propun sa vezi cine a luat laurii ultimei editii.

Trofeul Transilvania în valoare de 10.000 de Euro, oferit de Vodafone - ex aequo:
Nord (R. Rune Denstad Langlo, Norvegia, 2009)
Poliţist, adjectiv (R. Corneliu Porumboiu, România, 2009)

Premiul de regie în valoare de 3000 de Euro, oferit de CNC:
Barmak Akram (Kabuli Kid, Franţa, 2008)

Premiul pentru imagine, oferit de Kodak Cinelabs:
Philip Øgaard (Nord, Norvegia, 2009)


Premiul FIPRESCI, oferit de Juriul Asociației Presei Străine de Film:
Kan door huid heen / Trece prin piele (R. Esther Rots, Olanda, 2009)

Premiul publicului, oferit de Mastercard:
Machan (R. Uberto Pasolini), Italia-Germania-Sri Lanka, 2008

Premiul de excelență, oferit de Mercedes-Benz: Mircea Albulescu

Premiul pentru întreaga carieră oferit de Banca Transilvania: Dan Piţa

Premiul pentru întreaga carieră: Florin Piersic

Premiul pentru întreaga carieră oferit unei personalităţi din cinematografia europeană: Claudia Cardinale

Premiul Special TIFF pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale: Menahem Golan

Mai multe info despre laureati pe site-ul oficial al festivalului.
Copyright poze : TIFF.

Un cer numai al meu...

Ieseam de la birou intr-o dupa-amiaza placuta de iunie, ca cea de ieri, cu gandurile umblandu-mi hai-hui pe stradutele umbroase din zona Curtii de Apel. Respirand adanc aroma aerului de vara ce m-a izbit, amintiri din alt oras si-au facut loc in concretul dur al Capitalei...
Mi-am dat seama ca au inflorit salcamii...
Am inchis o clipa ochii si am revazut, cu sufletul inmiresmat de mixul de tei si salcam, Targul Iasilor... drumul, parca nesfarsit, al Copoului, crengile imbratisate ale Teiului eminescian, umbra Palatului Culturii, aleile, ce serpuiesc ca intr-un labirint in care ai dori mereu sa te pierzi, ale Gradinii Botanice.
Imbatata de imaginile orasului meu de suflet, am privit intens sus de tot, incercand sa regasesc exact aceeasi portiune de cer pe care am privit-o timp de 4 ani si pe care pot sa spun ca am gasit-o numai in orasul meu natal, de la fereastra camerei mele.
Imi vin in minte sentimentele tinerei Blanche, in unul din romanele scriitoarei Amelie Nothomb, si nu pot sa nu transcriu fragmentul cu care eu m-am identificat pe deplin:
"Ma culcam atunci in patul meu. Redescopeream cel mai mare lux de pe aceasta planeta: faptul de a avea o camera numai a ta. Un loc in care sa te bucuri de o tihna regeasca. Flaubert avea nevoie de un loc in care sa urle; eu nu puteam sa traiesc fara un loc in care sa pot visa-o camera in care sa nu se afle nimeni si nimic, nicio piedica in calea vagabondajului nesfarsit al mintii, unicul ei decor fiind fereastra- cand o camera are fereastra inseamna ca ai partea ta de cer.De ce sa-ti mai doresti altceva?
Imi asezasem patul (...) in asa fel incat sa pot vedea cerul. Ramaneam culcata ore intregi, cu nasul inclinat oblic, contemplandu-mi parcela de nori si de senin."

PS: "Antichrista", Amelie Nothomb, ed. Polirom, 2006, traducere de Bogdan Ghiu

Rush and Dance - Rushours on ProFM Dance 02


Te invit ca diseara sa dai din nou drumul la radio pe 89,5 FM sau sa incarci din nou in winamp link-ul de ascultare al radioului pentru ca de la orele 23:00 Dj Rushen te asteapta cu o noua editie de Rushours.
Si pentru aceasta saptamana Rushen a selectat pentru cantat melodii dintre cele mai eclectice si placute pentru urechiushele tale dansante.
In ora cu numarul doi soseste direct de peste Ocean, din New Jersey, Mohamed Eshra.
Iar pentru saptamana viitoare pregateste-te pentru o premiera marca Rushen.
So...enjoy the Beat of Bucharest with ProFM Dance si Rushours diseara de la 23:00.

Iunie cu dragoste, bordel si medicamente

Iunie se anunta a fii una din cele mai importante luni muzicale ale anului. Asta pentru ca in pofida inchiderii cluburilor avem evenimente dintre cele mai interesante.

Pe 11 iunie la Arenele Romane ai intalnire cu irlandeza Sinead O'Connor.
Biletele se pot cumpara de pe ticketpoint.ro la pretul de 79 RON pana pe data de 17 aprilie, si ulterior la pretul de 109 RON.
In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON.
Un eveniment promovat de Radio Guerrilla.



Parintii muzicii electronice vin pentru prima data la Bucuresti – legendara trupa KRAFTWERK va concerta in fata publicului roman vara aceasta, pe 12 iunie, la Sala Palatului!
Biletele le gasesti pe myticket.ro sau la Diverta.
Organizator Emagic Enterntainment si promovat de Radio Guerrilla.



17 iunie iti prezinta conglomeratul multi-etnic GOGOL BORDELLO aflat in revenire la Bucuresti.
Concertul de la Bucuresti este inclus in partea a doua a super-turneului international in care trupa isi promoveaza cel mai nou produs discografic – ‘SUPER TARANTA’ si va avea loc la Teatrul de Vara din Herastrau.
Biletele le poti gasi pe myticket.ro la pretul de 90 de lei.
Eveniment promovat de Radio Guerrilla.



Pe 21 iunie la Romexpo de la orele 19:00 te reintalnesti cu trupa Placebo.
Liderul trupei PLACEBO Brian Molko declara la sfarsitul concertului de la Arenele Romane din vara lui 2006, concert tinut cu casa inchisa in fata a peste 6000 de fani, “Thank you Bucharest, we will come back soon!”
Si uite ca s-au intors intr-un event ce se anunta de pe acum a fi unul pe care nu trebuie sa-l ratezi.
Organizatori sunt One Event iar de promovare se ocupa MTV Romania si ProFM Alternative.
Biletele se gasesc pe myticket.ro la 100 ron respectiv 175 ron.



27 iunie iti aduce un nou event marca The Mission si ProFM.
Pentru prima oara in Romania ai sansa sa-i vezi pe Basement Jaxx, Moderat [APPARAT & MODESELEKTOR & PFADFINDEREI] si Aeroplane.
In deschidere: TRG si Tom Wilson.
Biletele se gasesc in reteaua nationala a Magazinelor Diverta, pe bilete.ro si la Studio Martin.
Sponsori: Heineken | Orange | Marlboro | Converse | Bacardi
Parteneri media: Pro FM Dance (The Beat of Bucharest - 89.5 FM), MTV, Time Out Bucuresti, Pro Motor, The One, ProTV Magazin, Maxim, Revista Monden, Sunete, Anyplace.ro, Ziarul Ring, Beatfactor.ro, DJport.org, Feeder.ro, Love2dance.ro, Tilllate.ro.

Asa ca inseamneaza-ti in calendar si fuga la banca pentru un imprumut de ordin financiar!

Promotia Publica


Editura Publica iti ofera cu ocazia implinirii a 2 ani de existenta pe piata o promotie foarte intreresanta.
Prin această ofertă puteţi cumpăra anumite cărţi în pachete de câte trei, cinci sau zece exemplare, la preţuri fixe, absolut speciale.
Cărţile incluse în această ofertă se adresează mediului de afaceri, pe subiecte precum management, leadership, publicitate, negociere, strategie, marketing, vânzări, relaţii publice sau customer service.
De asemenea, ele se adresează studenţilor sau oricărui cititor interesat de stapânirea unor cunoştinţe avansate în domeniile menţionate.
Selectaţi cărţile dorite şi puteţi comanda pachete formate din:
3 cărţi la preţ de 100 Lei
5 cărţi la preţ de 150 Lei
10 cărţi la preţ de 250 Lei
Nu stiu cat tine promotia insa te invit sa profiti de ea cat mai repede pentru ca ai ce achizitii sa faci de la ei.