Iris concerteaza in Music Hall

MUSIC HALL – the best place for live!
25 februarie: IRIS cântă la Music Hall.


Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasă. Clubul este deschis 5 zile pe săptămână, de miercuri până duminică şi găzduieşte concerte de mare ţinută, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.
Cea mai puternică săptămână de până acum, nu putea să nu aibă drept cap de afiş pe cei mai puternici rockeri din istoria Romaniei. Doamnelor şi domnilor, fără prea multe introduceri, vineri seara, pe scena celui mai bun club de live .....IRIS la Music Hall !
„Ne bucurăm să fim printre primii invitaţi ai clubului şi îi aşteptăm pe toţi prietenii să vină alături de noi, vineri seară, în Music Hall şi să susţină, ca de fiecare dată, trupa IRIS şi rock-ul românesc” – este mesajul celor de la IRIS pentru fanii ce vor veni în număr mare şi de această dată în Music Hall IRIS, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe de rock din România, a fost aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului AC/DC de la Bucureşti.Mai târziu, în august 2010, a apărut pe piaţă noul DVD al trupei Iris, intitulat „Aeterna - Dăruind vei dobândi” care cuprinde intregul concert susţinut pe 8 actombrie 2009 la Sala Polivalentă din Bucuresti.
Trupa EVERPLAY va susţine aftershow cu muzică live. Formaţia rezidentă este compusă din muzicieni cu experienţă, iar playlist-ul va fi alcătuit din muzica anilor ‘60 –’80.
Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou în viaţa de noapte a Bucureştiului şi pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfecta.

0 comentarii: