Urban Ladies Night in French Kiss Club

Deoarece stim ca ladies really wanna have fun, vineri, 4 februarie, Urban Bookings te invita la “Urban Ladies Night” in French Kiss Club din Bucuresti.
Gazdele serii nu pot fi decat doua veritabile “electro ladies”, Narcissa si Margo.


Fetele vor sa petreaca, iar cele mai fine cunoscatoare ale acestui motto nu pot fi decat alte reprezentante ale sexului frumos. Drept urmare, Narcissa si Margo te asteapta sa participi la o seara in care muzica ecclectica si euforia dansului te vor tine in miscare pe parcursul intregii nopti.

Narcissa este una dintre cele mai importante reprezentate a Dj-ingului feminin, asta atat datorita nenumaratelor petreceri sustine in Studio Martin din Bucuresti unde a facum warm-up pentru Nakadia, Hybrid, Heidi, Andrew Grant, Gaetano Parisio, Umek, Scarlett Etienne sau Miss Fitz dar si datorita prezentelor sale de peste hotare in cluburi din Valencia si Ibiza. Daca mai adaugam si release-ul sau, “Just Peace”, lansat la Deependance din Italia, mixul din cadrul galei Premiilor Nights.ro din 2008 precum si prezenta lunara la Ibiza Global Radio deja este clar ca orice petrecere ce o va avea pe Narcissa la pupitru se va transforma intr-o seara in care nu te vei mai putea opri din dans.
 
Margo s-a nascut in Bucuresti acum 25 de ani. Este o DJ-ita foarte tanara si cu foarte mult talent.   A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani..…si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de muzica "George Enescu" sectia pian principal.  A debutat cu o residenta la Amnesia,Mamaia .In paralel s a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Café del Mar in Mamaia,si chiar starnind curiozitatea unor dj straini ca David Oliver din Austria sau Outwork ,cu care a facut si back2back, plus Warm-up-uri pentru DJ romani ca Optick,Adrian Eftimie,Libra,etc.
Au urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta, Spider Club si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency. Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado,Nagual,Gossip,Studio Martin, Spider Club si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents.
Seturile ei sunt dinamice si explozive,piesele sunt foarte atent selectate,stilul predominant fiind minimal-tech si techno.
Vineri, 4 februarie, French Kiss Club Bucuresti.
Ora 22:00, Intrarea 10 lei.

French Kiss Club se afla in Str. Balcesti la numarul 9 (zona Unirii – Str. Sf. Vineri cu Bd. Corneliu Coposu).

0 comentarii: