Mircea Baniciu concerteaza in Music Hall

MUSIC HALL – the best place for live!
23 februarie: Mircea Baniciu cânta la Music Hall

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul este deschis 5 zile pe saptamâna, de miercuri pâna duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.
Continuând seria de concerte de prim rang, Music Hall anunta cu bucurie prezenta lui Mircea Baniciu în ziua de miercuri, 23 februarie, într-un recital extraordinar, ce va începe la ora 21:00.
Cu acest eveniment, binecunoscutul artist va inaugura oficial seria de concerte folk denumita sugestiv „Blowing in The Wind Nigths”, ce vor avea loc saptamânal, în ziua de miercuri.
Mircea Baniciu este unul dintre cei mai îndragiti artisti folk-rock din România, care a dat nastere unor numeroase hituri ce sunt astazi pe buzele tuturor.
De numele lui Mircea Baniciu se leaga perioada de glorie a legendarei trupe Phoenix din Timisoara. Împreuna cu Phoenix înregistreaza în perioada ’71-’77 patru albume, pe care se afla piese precum Andrii Popa, Mugur de fluier, Mica tiganiada, Nunta si multe altele, care au scris istorie si au ramas în atentia iubitorilor de muzica pâna în ziua de astazi.
Trupa Phoenix se destrama în anul 1977, iar Baniciu îsi continua cariera pe cont propriu. În perioada ’78 – ’90 înregistreaza un EP si alte 4 albume de pe care putem extrage hituri ca Vara la tara, Tristeti provinciale, Dealul cu dor, Esarfa în dar, Daca ai ghici, Scrisoare de bun ramas.
În anul 1992 fondeaza trupa Pasarea Colibri, alaturi de Mircea Vintila, Florian Pittis si Vlady Cnejevici. Pasarea Colibri are un succes rasunator si înregistreaza 4 albume de studio pâna în anul 2002, precum si un album live si un DVD. Mircea Baniciu îsi continua cariera solo, iar în anul 2008 lanseaza un nou album "Esarfa - Best of - vol 1" care contine cele mai bune balade ale sale. Urmeaza "Best OF vol 2" anul 2010, album ce contine piesele cele mai cunoscute ale artistului - Cantecul ceasornicarului, Vara la tara, Tristeti provinciale, Pisica neagra sau Andrii Popa.
Trupa EVERPLAY va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor ‘60 –’80.
Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou în viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat în imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor si amabil, Music Hall vine în întampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Te asteptam în Music Hall pentru o seara live perfecta.

0 comentarii: