Marfar in Music Hall

SATURDAY NIGHT FEVER IN MUSIC HALL

Music Hall
este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasă. Clubul este deschis 5 zile pe săptămână, de miercuri până duminică şi găzduieşte concerte de mare ţinută, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.
O seară de sâmbătă nu poate fi decât una de party la Music Hall. Intitulată sugestiv „SATURDAY NIGHT FEVER”, seara de sâmbata gazduieşte concerte ale celor mai apreciate şi dorite trupe de cover-uri.
Sâmbătă, 5 martie, suportul muzical perfect pentru o atmosferă incendiară, soldată cu dans până în zori, va fi asigurat de trupa Marfar, cunoscută publicului de la emisiunea „Danutz SRL” de pe TVR, al cărei amfitrion este nimeni altul decât Dan Bittman.
Trupa Marfar este înfiinţată şi condusa de toboşarul Vali Neamţu, membru fondator al formaţiei Partizan
Trupa Marfar inseamna: Florin Ristei - voce, chitară; Tonina Tarnosche - voce ; Andrei Neamţu - chitară, voce; Dragos Pitaru - bas; Şerban Niculae - clape, voce;
Vali Neamţu - tobe
Seara va fi deschisă de trupa EVERPLAY, formaţia rezidentă a clubului Music Hall, compusă din muzicieni cu experienţă, cu un playlist alcătuit din muzica anilor “60 –”80.
Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou în viaţa de noapte a Bucureştiului şi pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Spectacolul va începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfectă.

0 comentarii: