Premiera Black Swan la Light Cinema

Joi seara a avut loc la The Light Cinema Liberty Center lansarea unuia dintre cele mai bune filme ale anului: Black Swan cu Natalie Portman in rolul principal, film care i-a adus actritei cel de-al doilea Glob de Aur al carierei sale.
Un thriller psihologic plasat in lumea baletului din New York, LEBADA NEAGRA (BLACK SWAN) o are ca protagonista pe Natalie Portman in rolul Ninei, o dansatoare care se trezeste prinsa intr-o panza de intrigi competitive cu noua rivala din companie (Mila Kunis). O lansare Fox Searchlight Pictures sub semnatura vizionarului regizor Darren Aronofsky (The Wrestler), LEBADA NEAGRA urmareste o calatorie palpitanta si uneori terifianta prin psihicul unei tinere balerine al carei rol principal de Regina-Lebada se dovedeste a fi unul pentru care devine infricosator de perfecta.
 
La eveniment au participat peste 300 persoane, printre care: personalitati ale Operei Nationale, Directorul Festivalului « George Enescu », precum si invitati din presa scrisa, TV, radio, mediul online dar si actori, regizori, muzicieni, critici de film etc. Publicul a primit filmul cu foarte mult entuziasm: un film dur, dar genial !!!

Black Swan a castigat pana in prezent peste 19 premii internationale si este nominalizat la 5 premii Oscar.
Black Swan este difuzat in Avanpremiera la The Light Cinema Liberty Center, incepand din 19.02, in fiecare zi la ora 20.30.
Pentru rezervari: http://lightcinemas.ro/cinemas/timetable.asp?ln=2&fi=CI00000352.

0 comentarii: