Unimpresa Romania devine Confindustria Romania

Pe 3 februarie, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, va avea loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.

Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, membra ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania), care astazi numara peste 700 asociati, cu peste 130.000 angajati si care in iulie 2005 a fost recunoscuta drept patronat, intra oficial in sistemul Confindustria. Confindustria, care de curand a implinit 100 de ani de activitate, reprezinta astazi in Italia, alaturi de asociatiile teritoriale, asociatiile nationale de profil, alaturi de filiale regionale ale Confindustria si de federatiile italiene de profil, cel mai important sistem de reprezentare a societatilor producatoare de bunuri si/sau servicii, cu organizare industriala. Ea aduna la un loc, in maniera voluntara, 142.762 societati de diferite dimensiuni cu un total de 5.235.029 angajati.
Pentru societatile asociate Unimpresa este in mod sigur un rezultat exceptional cel care se concretizeaza pe 3 februarie multumita credibilitatii indiscutabile pe care Asociatia a dobandit-o in Romania si in Italia, devenind unul dintre punctele de referinta acreditate, atat pentru societatile italiene prezente in Romania cat si pentru cele care doresc sa intre pe piata romaneasca.
Evenimentul va fi deschis de salutul Emmei Marcegaglia, Presedinte Confindustria Italia. 
La eveniment vor participa si Presedintii Confindustria Balcani din Serbia, Macedonia, Bulgaria, Kosovo si Albania, pentru a consolida rolul recent infiintatei Confindustria Romania, drept protagonista indiscutabila a acestei initiative italiene extinsa in zona Balcanilor. Presedintele Unimpresa, dl Luca Serena, in curand Confindustria Romania, ocupa si functia de Vice Presedinte al Confindustria Balcani. 
Prin oaspetii asteptati: oficialitati, diplomati, oameni de afaceri italieni si romani. 

0 comentarii: