Sonic Boom - Badsector live in Control

Miercuri, 23 februarie, de la ora 21.30 @CONTROL :
Sonic Boom - The New Composers
-first edition-
Badsector live act

ArtVault si Club Control prezinta prima editie Sonic Boom – The New Composers - serie de evenimente dedicate noutatilor in muzica romaneasca alternativa, de la indie la electronic si de la postpunk la dub.
In fiecare miercuri la Sonic Boom se vor auzi trupe si albume de debut, cele mai interesante si promitatoare proiecte muzicale proaspete, selectate cu ajutorul a doi muzicieni importanti ai scenei alternative romanesti, Mihai Campineanu (Suie Paparude) si Mihnea Blidariu (Luna Amara).

La prima editie Sonic Boom,  Control il gazduieste pe Badsector, un nou producator autohton, a carui muzica originala incorporeaza ani de cautari prin diferite genuri. Au trecut zece ani de cand Silviu Micu aka Badsector a deschis primul soft de muzica, iar pe atunci se „juca” cu beat-uri hip-hop.
El spune ca a gasit o prima etapa a maturizarii muzicale 5 ani mai tarziu, cand a inteles ca trebuie sa dea la fel de multa atentie sound-ului ca si ritmului. In 2010 apare Badsector, un proiect trecut prin filtrele universului eclectic dintre idm, d’n’b, electronica, glich si dubstep.

Intrare libera.

Un proiect ArtVault si Club Control, sprijinit de Tuborg Sound
Performance-ul Badsector incepe la ora 22.00 si dureaza aproximativ 70 de minute. Dupa concert puteti ramane pe ringul de dans la Press Pause Party, cu Paula.

0 comentarii: