The Swan Bride in Control Club

Marti 15 martie, ora 21.00 @ CONTROL:

The Swan Bride (Slovacia)
Sophisticated Lemons (Ro)

Bring the Noise, Chambre de Chat si clubul CONTROL va promit pentru seara de 15 martie  un show live spectaculos.
Opening act-ul ii revine trupei bucuresteane Sophisticated Lemons (alternative / indie) pentru a culmina cu performance-ul trupei slovace cu un sound si un concept muzical complex : The Swan Bride.
Intrarea : 20 lei
Trupa The Swan Bride s-a format in 2006. Incercand sa-si defineasca si sa-si contureze stilul, cei 5 membrii ai trupei au combinat diverse genuri muzicale de la rock’n’roll, garage punk, rockabilly si surf rock, pana la cabaret german sau chiar muzica clasica. Ca urmare , pe scena slovaca de muzica alternativa si-au capatat reputatia de cea mai speciala trupa de studio, fara egal in ceea ce priveste showurile live.


In 2007 The Swan Bride lansa LP-ul de debut „Monsters in Your Drawers“care includea single-ul „Alternate Ego“ care a stat timp de cateva luni in topurile postulul  national slovac „Radio_FM“.
Primul lor LP „2“(2010) le-a consolidad pozitia speciala in zona muzicii alternative slovace printr-un single cu un sound neobisnuit „Lonely Honeymoon in the Wasteland“. In afara numeroaselor concerte si participari la festivaluri open-air din Slovacia si Cehia, au cantat in fata unui public de 15 000 de oameni la cel mai mare festival slovac POHODA, au performat in Bratislava in deschiderea concertului Marlyn Manson si in Viena alturi de The Foals.

In deschidere : Sophisticated Lemons (RO)

Sophisticated Lemons lua nastere in Bucuresti in 2008, la initiativa basistului Andu Iosif , bateristului Andrei Popa aka Spike si a lui Andrei Dragusanu (lead guitar, backing vocals). Odata cu aparitia in trupa a vocalului Radu Osaciuc si-au definit stilul si au inceput sa concerteze prin numeroase cluburi bucurestene, dar si din tara, si sa se implice in diverse proiecte alaturi de trupe mai vechi ale scenei muzicale alternative.
In prezent baietii lucreaza la un album demo alaturi de noul basist Alex Marinescu.

http://www.youtube.com/watch?v=w22g9QmC8po&feature=related

www.myspace.com/sophisticatedlemons

Control club se afla pe , pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

0 comentarii: