Concert Taxi in Euphoria Music Hall

Vineri, 20 aprile, Euphoria Music Hall va prezinta un spectacol mult asteptat de clujeni: concertul trupei TAXI.

Clujul va fi reprezentat cu cinste de Maya, o trupa tot mai apreciata la nivel national. Maya va deschide seara cu un recital.

La cererea publicului, TAXI revine la Cluj Napoca, in Euphoria, cu un setlist care cuprinde cele mai iubite piese ale trupei, din toate timpurile.

Inca de la lansare, TAXI a starnit atentia tuturor, prin repertoriul variat, de la piese de dragoste, la melodii cu mesaj social, cucerind  prin romantism, spirit ironic si autoironic, marca Dan Teodorescu. Cu trecerea timpului, categorii de public tot mai diverse au fost cucerite de muzica TAXI.

Cele mai noi single-uri TAXI, ”NonStop” si ”Cele doua cuvinte”, au cucerit intreaga tara, fiind fredonate de fani cu varste cuprinse intre 2 si 60 de ani. Internetul este plin de re-make-uri ale celebrului videoclip ”Cele doua cuvinte”. De altfel, TAXI este o trupa foarte activa  pe Facebook, tinand constant legatura cu cei aproape 30 000 de fani declarati.

De data aceasta, hit-urile TAXI se vor auzi live in Euphoria Music Hall. Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Darius Neagu, Cantemir Neacsu si Kereszi Csongor isi dau intalnire cu publicul clujean, vineri, 20 aprilie.

0 comentarii: