Concurs: Selectro - 18 aprilie

MIERCURI – 18 APRILIE – SELECTRO
@ Expirat & OtherSide

Expirat aproape intra in al 10-lea an de existenta, Selectro aproape in al 7-lea. Nu sarbatorim inca dar venim cu o editie un pic mai aparte.

Miercuri, 18 Aprilie inseamna takeover la pupitrele din Expirat si OtherSide. VAL LAVILLE isi face aparitia din nou in cadrul Selectro cu un sound ce se balanseaza perfect intre underground si mainstream, ca de obicei fresh si divers.

Alaturi de el se prezinta la datorie intreg crew-ul Selectro cu BULLY si D-LAID preluand ostilitatile in Expirat si MARIKA alaturi de rezidentii GREEG si MOONSOUND ocupandu-se de afacerile din OtherSide.

Despre Val Laville:
Asa cum povesteam si mai sus, Val Laville, pe care e posibil sa-l stiti si ca Vali Barbulescu s-a definit ca un DJ complet ce imbina perfect sunetele mainstream cu cele ceva mai eclectice, provenite din underground.

Cu o experienta de 20 de ani in spatele pupitrelor, cu un palmares impresionant ca DJ, MC, producator, remixer, om de radio si TV, cu o reputatie solida pe scena House si cu o implicare constanta in fenomenul Liberty Parade, 2 albume, 4 compilatii, single-uri si remixuri pentru AVICII sau Fatboy Slim deja lansate si cu o lista solida de gig-uri in Bucuresti, Londra, Chicago, Dubai sau New York, Val Laville continua sa-si consolideze pozitia de unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului.

Showcase din partea sa, pe 18 Aprilie in Expirat, via Selectro!

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus

0 comentarii: