El Comandante Grande 13 - 14 aprilie

Vineri - 13 aprilie 2012
High heels party
Pentru ca va sta atat de bine la inaltime, vineri, dupa ora noua seara, va sfatuim sa nu iesiti din casa fara pantofi cu toc. Inalt.
Pe langa faptul ca vei arata fabulos daca vei purta pantofi cu toc inalt, nu platesti intrarea, iar la bar te asteapta un long drink din partea casei.
Asadar fetelor, ne vedem vineri, 23 martie, dupa noua seara, cu cele mai frumoase perechi de pantofi cu toc inalt.
 Club El Grande Comandante
Adresa: Str. Viitorului 26
Info& rezervari: 0728 556 043
www.elcomandante.ro
; www.facebook.com/el-comandante-grande




Sambata - 14 aprilie 2012
Easter Bunnies

Pentru ca voi sunteti familia noastra, El Comandante Grande sarbatoreste impreuna cu voi Pastele. Ciocnim oua rosii, mancam cozonac si bem impreuna o sticla de vodka Smirnoff pe care o dam chiar noi la masa voastra, daca vii impreuna cu 14 prieteni. Si daca am inceput asa, la ora 12 noaptea trecute peste fix mergem impreuna sa luam lumina de la Biserica Popa Chitu de pe strada Logofat Luca Stroici (strada care se afla in spatele clubului El Comandante Grande)
Sarbatoarea Pastelui este adanc inradacinata in traditia romaneasca. Daca stam sa ne gandim la ritualuri, avem o bogata traditie mai ales in retete culinare si distractie. De Pasti facem cozonac, inrosim ouale, serbam cu sarmale, drob de miel si suntem bucurosi ca impreuna cu familia si prietenii, la ceas de sarbatoare, ciocnim un ou rosu si ne

Club El Grande Comandante
Adresa: Str. Viitorului 26
Info& rezervari: 0728 556 043
www.elcomandante.ro; www.facebook.com/el-comandante-grande

0 comentarii: