Sensation: Ultimele 500 de bilete disponibile pentru Ring

Este cel mai mare eveniment dance din lume si o petrecere ce depaseste limitele imaginatiei! Sambata aceasta, pe 21 aprilie, Sensation transforma in premiera absoluta Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in cel mai mare club din Romania: “Ocean of White”.  ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte electrizanta, alaturi de Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, romanii Greeg & Onuc si nelipsitul Mr. White! Partener media: ProFM! Accesul este permis incepand de la ora 21.00, iar showul incepe de la ora 22.00.

Sorina Burlacu, Director General Events: “Sensation este, prin traditie, un eveniment sold-out in cateva ore in alte tari, un fenomen din acest punct de vedere, si cei care au mai fost stiu asta. In momentul de fata, categoria Ring este aproape de epuizare, cu ultimele 500 de bilete disponibile. Respectand ideea de “Celebrate Life”, o cota parte din pretul biletelor pleaca in scopuri caritabile la fundatia Dance4Life, o platforma internationala de lupta impotriva HIV. Va promitem un spectacol ce depaseste orice inchipuire - vedeti ce s-a intamplat în Serbia, cand “Ocean of White” a cucerit arena din Belgrad.”

“Ocean of White”, care a avut premiera pe 5 iulie 2008 în Amsterdam, este una dintre cele mai grandioase  productii Sensation. In Olanda, scena a acoperit întreaga lungime a stadionului Amsterdam Arena, aproape 160 de metri. Pavilionul Central al Romexpo se va metamorfoza complet intr-un univers acvatic: un canal ridicat si 48 de fantani arteziene care bat pana aproape de acoperisul cupolei, in ritmul muzicii. Participantii vor asista la o desfasurare de forte aproape la fel de spectaculoasa precum celebrelele arteziene de la Hotel Bellagio din Las Vegas, cu 100 000 de litri de apa curenta folosita in fiecare ora din cadrul spectacolului. Lucrarile de amenajare la Romexpo au inceput de astazi, cu ridicarea scenei. In total, pana la finalul saptamanii, peste 200 de oameni vor fi implicati in montarea productiei. Echipa artistica e recrutata si pe plan local. Cele mai frumoase animatoare din cluburile bucurestene, adevarate sirene, vor incalzi atmosfera pe podiumurile special amenajate pentru ele.

Vedetele din Romania se declara incantate de premiera din week-end. Cantareata Giulia Anghelescu, DJ PRO FM: “Ma bucur enorm ca avem in sfarsit ocazia sa vedem live, in Romania un eveniment care face istorie de atatia ani. Alaturi de colegii mei din radio o sa fim cu siguranta acolo ca sa apreciem si sa vedem cu ochii nostri acest spectacol inedit.”

Corina Caragea: “White Sensation este cred cel mai mare eveniment dance din lume, la care abia astept sa particip. Acum doi ani, eram foarte aproape sa ma duc la Amsterdam special pentru show. Din pacate, am urmarit vanzarea biletelor pe net si s-au epuizat instant. Tocmai bine - anul acesta pot sa-i ascult pe DJ chiar in Romania si sa asist la un eveniment de o asemenea amploare alaturi de echipa ProFM!”

Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb, singurele lucruri de alta culoare permise fiind incaltamintea si accesoriile), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Biletele costa 240 lei (Ring), 440 lei (Deluxe – vizibilitate ridicata, parcare gratuita, acces separat si gustari incluse), 770 lei (VIP – cu loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei si gustari incluse, valet-parking asigurat gratuit de firma oficiala de securitate a evenimentului, intrare VIP separata). Tichetele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. 

Multumim partenerilor oficiali British American Tobacco si Heineken. Parteneri media: ProFM, Sapte Seri, WorldClass, News Outdoor, OOPs Media, The Light Cinema, Cocor Chanel, Face to Face Media, Indoor Media.  

0 comentarii: