Ost Fest: Manowar prezinta un nou preview

MANOWAR a oferit un al doilea preview, de pe albumul a carui premiera va fi celebrata in Romania, la Ost Fest . Melodia se numeste “Expendable” si va fi inclusa pe noul disc. Potrivit basistului Joey DeMaio albumul va fi caracterizat de “agresivitate si putere brută. Sunetul  va sfida moartea, va fi asemenea marsului unui dinozaur ”
Piesa este inspirata de proiectul cinematografic  “The Expendables” (Eroi de sacrificiu) si deja a ajuns si la urechile actorului american Silvester Stallone, in timpul vizitei pe care MANOWAR a facut-o pe platourile de filmare ale productiei “Expendables 2”.


MANOWAR revine in Romania, pe 16 iunie, in calitate de headliner al celei de a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena Ost Fest se va individualiza prin faptul ca va celebra premiera mondiala a noului album. Set-list-ul va cuprinde de la imnuri bine cunoscute, unele dintre ele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a carui lansare se implinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Doar astazi, 24 aprilie, biletele si abonamentele pentru Ost Fest se pot achzitiona cu o reducere de 35%, exclusiv de pe BLT.ro. Promotia marcheaza a cincea aniversare a sistemului de ticketing si se aplica si pentru celelalte evenimentele listate pe site.


In luna martie, fanii formatiei ce fac parte din  “The Circle”, (un grup de voluntari ce contribuie la promovarea acesteia) au luat parte alaturi de reprezentanti media la o pre-auditie a viitorului album MANOWAR, urmata de un tur de prezentare al Wisseloord Studios din Olanda, locul unde albumul va fi mixat si masterizat. 
Basistul MANOWAR, Joey DeMaio, alaturi de Ronald Prent (inginer mixaj) si Darcy Proper (inginer masterizare), laureata a premiului Grammy, au oferit informatii despre productia unui album si despre cerintele specifice care apar atunci cand este vorba de o trupa renumita la nivel mondial pentru sunetul mai puternic decat al oricarei alte formatii, insa intotdeauna clar si nedistorsionat.

Pentru noi a fost important ca fanii sa fie cei dintai care aud noile piese. Totul este pentru ei, la urma urmei” a explicat Joey DeMaio. 

Primul preview de pe album se gaseste aici

Programul complet al Ost Fest, ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti este urmatorul:
15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
17 iunie: Motorhead,  Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Ost Fest este organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events. Eveniment prezentat de Rock FM

Foto: Guido Karp - Fan United.com

0 comentarii: