Linkin Park la Bucuresti: vanzari record

Fanii Linkin Park din Romania fac tot ce pot ca sa-si asigure biletele la concertul trupei lor preferate. Primele 3000 de bilete s-au vandut in prima saptamana de la punerea lor in vanzare. Pre-sale-ul continua - pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Concertul este organizat de Events.

O alta veste bună este ca trupa a lansat online „Burn It Down” - primul single extras de pe noul album ce va fi promovat prin turneul mondial din acest an. "Burn It Down" este produs de Mike Shinoda si Rick Rubin, iar in curand va fi lansat si un videclip oficial in regia lui Joe Hahn, DJ-ul trupei. 

Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album, intitulat "Living Things", care va fi lansat in luna iunie. Dupa o perioada de experimente si intr-o era in care mai toate formatiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis sa revina la soundul initial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect ca "O sa fie ceva mult mai familiar oamenilor decat a fost A Thousand Suns. Am incorporat mult sunet de chitara, refrenuri grandioase, dar si cateva elemente electronice grele. Vom incerca sa venim cu un sound greu, fara sa mergem prea mult inspre metal".

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Linkin Park in Romania. Parteneri: Media Image, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro.

Bilete: 130 lei – Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

0 comentarii: