Radio Guerrilla: Roa @ Guerrilive

Ascultati, cumparati bilete la concerte si validati cealalta muzica de la noi”, este indemnul Guerrilive (Radio Guerrilla)

Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla) continua luni, 4 noiembrie, de la 6 seara, cu o noua trupa ce are mare succes la public – ROA.
Despre ROASe numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU' ) si Cezar Stanciulescu ( Junkyard).
Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata zilei de 10 noiembrie 2010, avand ca esenta lansarea primului single intitulat "Ne Place", single ce s-a auzit prima data la Radio Guerrilla. Compozitiile pieselor sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan se foloseste de experienta de regizor, semnand astfel si regia videoclipurilor ROA. Dupa trecutul glorios cu Suie Paparude ( 2003-2009 ), Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa nu ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale. Din mai 2011, un nou membru se alatura trupei. Cristin Negriuc este numele lui si va raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara.
Pe 25 mai 2011, ROA lanseaza primul album ce se intituleaza " ARTIFICIAL ".
La inceputul anului 2012, ROA lanseaza primul concurs de remixuri adresat tinerilor producatori. “ Electronique Simpatique “ extras de pe albumul “ Artificial” este remixat de peste 40 de ori.
La inceputul verii anului 2013, ROA a dat-o "PE PACE", invitand publicul si de data aceasta sa imbratiseze beat-uri pe nisipuri.
Deocamdata, atat despre ROA. Mai multe, lunea viitoare, la Radio Guerrilla, de la 6 seara fix.
Despre GuerriliveGuerrilive Radio Session este un experiment provocat de Grolsch care are loc in Energiea, in fiecare zi de luni, incepand cu ora 18, si poate fi urmarit audio pe www.eliberadio.ro si video-live pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla (www.facebook.com/radio.guerrilla)
Regula de baza a emisiunii noastre se pastreaza: ai avut prezente/difuzari in playlist-ul Radio Guerrilla, te califici pentru Guerrilive” - Bogdan Serban, realizator Guerrilive Radio Session (Radio Guerrilla).

0 comentarii: