7inc pres. Stoner Night: Nightstalker [GR] // Avalanche Street [RO] - 2 aprilie



Odata cu inceperea noului sezon (de concerte), ne pregatim pentru un cocktail generos de riff-uri grele si vibe-ul groovy, alaturi de Nightstalker si Avalanche Street. 

Pentru cei care cocheteaza deja cu stoner-ul, dar si pentru cei care nu, Nightstalker sunt sigur o trupa care a iesit in calea tuturor de-a lungul anilor, indiferent de stilul abordat, pentru ca sound-ul lor combina influente grunge, stoner, heavy si au experimentat in cei aproape 30 de ani de activitate cu toate stilurile din zona asta. 

Dincolo de bine-cunoscuta scena stoner a Greciei, Nightstalker se bucura deja de foarte multi ani de success pe plan internationat, fiind una dintre trupele de referinta ale genului.
Ba mai mult. Formata in 1989, adica acum muuult timp, de catre vocalistul si tobosarul trupei pe vremea aceea, Argy Galiatsatos, Nightstalker au devenit cunoscuti pe scena rock underground ca fiind pionierii heavy rock-ului, mai tarziu fiind cunoscut ca stoner rock, si sunt una dintre formatiile cult ale scenei.

Cu 7 albume lansate pana in prezent, cel mai recent fiindAs Above, So Below”, lansat anul trecut, Nightstalker continua sa incante fanii cu idei fresh, un sound simplu si raw, presarat cu riff-uri grele si linii de bass intense, combinate cu vocea puternica a lui Argy Galiatsatos. Toate acestea constitutie reteta care i-a mentinut relevanti pe scena europeana, si nu numai, mai bine de 25 de ani. 

Dupa cum s-au identificat si ei, Avalanche Street aduc vibe-ul desertului in mijlocului junglei urbane. Fiind o trupa destul de tanara, dar care se ridica deja intr-un ritm rapid, Avalanche Street combina distorsuri si sound-uri grungy cu influentele trupelor cult ale genului, precum Kyuss, Qotsa, Sleep. Trupa a luat nastere in urma unei fuziuni intre orele petrecute ascultand muzica si orele petrecute printre distorsurile de la sala. Avalanche Street sunt pregatiti sa ne acopere cu concerte, un album si mult chef de ascultat.

Event: https://www.facebook.com/events/1810039415943441/
Program:
Doors Open @ 19:00
20:30 - Avalanche Street
21:30 - Nighstalker
Support: 15 lei < 02.04.2017 | 20:30 > 25 lei @ the door after 20:00
Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-stoner-night-at-quantic-nightstalker-avalanche-street

** Nightstalker **
Rock, Heavy Rock, Stoner since 1989 / Athens
https://www.facebook.com/nightstalkerband/?fref=ts
https://nightstalker.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk


** Avalanche Street **
Stoner Rock / Bucharest
https://www.facebook.com/avalanche.street/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=i3sM1YSd3Cchttps://www.youtube.com/watch?v=fnXi9b67x3o&t=700s

0 comentarii: