La Happy Cinema București evenimentele se țin lanț



La Happy Cinema București, cel mai nou cinema din oraș, selecția de filme este completată de conținut alternativ pentru toate gusturile. Familiile se pot bucura de teatru interactiv pentru copii, iar cei puși pe distracție sunt invitați la “Vinerea Comediei”, cu show-uri demențiale de stand up comedy. Nu lipsesc nici întâlnirile cu mari artiști la spectacole de teatru, recitaluri, sau one man show-uri cu cele mai îndrăgite vedete.
 
Ce evenimente nu trebuie să ratezi:
 
Stand-up comedy: în fiecare vineri.
Comedia Salvează România! Băieții de la Românii au talent și cei de la iUmor îți aduc buna dispoziție. E stand up comedy și e de calitate! Nu rata Vinerea Comediei la Happy Cinema. Pe 17 martie distracția e asigurată de Alex Serban, Tiberiu Popovici, Viorel Hutupasu.

 
Spectacol de teatru pentru copii Mica sirenă – 18 martie ora 11:30
Un spectacol de teatru vesel, cu cântec, emoție și farmec. Îndrăgostită de Prințul Eric, Ariel decide să renunțe la coada de sirenă în schimbul picioarelor și apelează la Ursula, vrăjitoarea mării care îi îndeplinește dorința, însă ca plată îi cere glasul ei minunat. Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuși să-l cucerească pe prinț? Dar tatăl ei, Triton, Regele Mării, cum va reacționa? O adaptare plină de umor după o frumoasă poveste despre o sirenă micuță pe nume Ariel, un prinț fermecător, Ursula cea nemiloasă și un tată cu puteri magice. Din distribuție fac parte Magda Francu(Ariel),  Irina Enache-Sebastian (Ursula),  Cristian Rus-Triton (Eric).
 
Recital "Pianul cu poeme" - 25 martie, ora 17:00 cu actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupascu.  Un spectacol recital de muzica și poezie de dragoste, pus în scenă și reprezentat de zeci de ori în țară și în străinătate, pe scene importante ale teatrelor și filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Român
Recitalul este inteligent clădit și interpretat cu emoție și virtuozitate. Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla, Satie, Massenet sau încantă cu prelucrări folclorice inedite. Poezia pornește de la dragostea adolescentină, trecând prin diferitele ipostaze ale iubirii, până la regăsirea sufletească în deplină iubire necondiționată. Recitalul ridică energia piesă după piesă, construind din momente impetuoase și impresionante prin sensibilitate sau forță.

 
“Gigel”, un One Man Show cu Gheorghe Ifrim -  2 aprilie ora 20:00
Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show eveniment în care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiți actori ai generației actuale, vorbeşte despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.
 
Spectacolul Black & White - 6 aprilie 2017, ora 20:00
Black & White este o poveste plină de umor despre Dl. White și Dl. Black, care se regăsesc după mulți ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare dintre ei dorește să-și petreacă un week-end liniștit cu amanta, departe de Londra, unde soțiile lor știu că ei sunt plecați pentru afaceri. Fiecare are “sistemul” lui de adulter, unul spune soției întotdeauna “adevarul”, celălalt minte întotdeauna. Apariția soțiilor și ceea ce urmează demonstrează că, indiferent de “metoda” adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când iți înșeli soția.
Din distribuție fac parte Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu
Ionut Alin Ionescu.
 
Spectacol de teatru pentru copii Atelierul cu jucării - 29 aprilie, ora 11:30
Mulți se întreabă oare ce se întâmplă vara în Atelierul lui Moș Crăciun, atelierul în care elfii și zânele construiesc jucării pentru copii. Jucăriile vor să facă grevă, crezând că nu mai sunt iubite de copii, iar elfii își lasă lucrul și se așează la plajă, la piscină. Însă Cartea are un plan care răstoarnă situația și face ca toate personajele fantastice să înțeleagă în final că toți copiii sunt buni și ca își vor merita jucăriile la iarna, sub brad.
Distribuția este formată din copii cu vârste între 5 și 15 ani, studenți ai Studioului Daniela Nane, copii care joacă fiecare un personaj care să i se potrivească și care să-l pună în valoare, evident, pe măsura posibilităților vârstei, astfle încât spectacolul să atingă un standard ridicat de performanță. Ei cântă cântecele ca soliști sau în cor și construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate și culoare.  Text: Dan Doboș; Regia: Daniela Nane ; Muzica: Adrian Daminescu
 
Biletele se pot achiziționa de la cinema, sau prin Cinemagia și iabilet.ro

0 comentarii: