PSIHOatelier: Ascultarea. Atitudine conștientă| cu Marius Staicu

PSIHOatelier: Ascultarea. Atitudine conștientă | cu Marius Staicu, trainer
11 aprilie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25)
* Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286.

______Despre ascultare (în general)_____
„Ascultarea” a fost și este abordată în numeroase seminarii, traininguri, conferințe etc. Cu toate acestea consider „ascultarea” un subiect care merită în continuare toată atenția noastră din cel puțin două motive:
- percepția potrivit căreia ascultarea este în mare parte abilitate/ competență ce poate fi învățată este încă larg raspandită... lucru care din păcate ne poate sabota progresul
- beneficiile ascultării sunt cu mult mai multe și mai profunde decât poate ai descoperit până în acest moment

Te invit să descoperi o nouă perspectivă: ascultarea ca atitudine conștientă, o atitudine ce izvorăște din curiozitate și din conștientizarea profundă ca nu există realitate obiectivă, ci doar perspective subiective.

____CUM?________
Te voi însoți în această călătorie de conștientizare pe durata a 60 de minute prin: exemple personale, metafore, întrebări, provocări și, bineînteles, informații ce te vor susține să-ți dezvolți atitudinea de ascultare conștientă. In cadrul sesiuni de Q&A, de la finalul atelierului vom putea aborda împreună întrebările rămase privind acest subiect.

Vom discuta la PSIHOatelier despre:
1. Care este motivul pentru care ascultăm? Importanța clarificării.
2. De ce „teritoriul nu este totuna cu harta”? De la realitatea externă (obiectivă) la realitatea internă (subiectivă).
3. Ce ascultăm? Niveluri de ascultare.
4. Arăți partenerului de conversație că asculți? Importanța acestui act și modalități de a face asta.
5. Când nu asculți? Cum știi că nu asculți?

_____Marius Staicu, trainer_____
Materialul prezentat în cadrul acestui psihoatelier a luat formă de-a lungul anilor de experiență profesională și prin demersuri susținute de dezvoltare personală. Conținutul a fost șlefuit continuu de pasiunea mea de a realiza o conexiune tot mai profundă cu oamenii.

Prin experiența profesională de managing director și trainer am descoperit cât de mult este influențată calitatea vieții de capacitatea de a asculta. Observațiile și concluziile de zi cu zi, călătoriile în diferite colțuri ale lumii și alte metode mai formale de dezvoltare personală mi-au adus perspective utile asupra ascultării. M-am expus cu multă curiozitate unor surse autentice de cunoaștere de pe mai multe continente care au avut un impact profund asupra modului în care înțeleg subiectul ascultării. Dintre acestea simt să menționez programarea neuro-lingvistică și comunicarea non-violentă.

Te invit să descoperi ce îți este util despre ascultare marți, 11 aprilie la Journey Pub! – Marius Staicu, trainer

Participarea la atelier se face pe bază de donație sugerată de 20 ron. Toate fondurile donate reprezintă susținerea publicului pentru investiția de timp a trainerului.

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore
Locație: Journey Pub, sala Up Above
Locuri: în limita a 100 de participanți
Rezervări: 0752 285 286

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

0 comentarii: