VM Showcase 0.1 - Red Pig Flower (Tokyo) x Dubphone x CristOFF

Debutul Vandalism Musique Showcase, în România, va avea loc în weekendul 15 – 17 februarie cu două evenimente în Baia Mare și Cluj Napoca.

Evenimentul de lansare /debut internațional, Vandalism Black Series a avut loc în clubul Tresor, Berlin, în anul 2013, după care au urmat party-uri de lansare în Barcelona și Ibiza. Vandalism Black Series a luat ființă în anul 2013, când Dubphone i-a întâlnit pe Chad Andrew, Sece, David Gtronic și Sebastion Paisa cunoscuți pentru proiectul lor Hector – Vatos Locos.

Artistul internațional invitat este Red Pig Flower, originară din Tokyo, Japonia dar care locuiește în Berlin de multi ani, unde a avut ocazia să mixeze în cluburi foarte cunoscute precum: Tresor Berlin, Watergate, Suicide Circus, Hopetosse, Kater Blau, Nordstern Basel, WOMB Tokyo, iar în Romania și-a făcut debutul în cadrul festivalului Afterhills din Iași, în 2017, ulterior ea fiind invitată în binecunoscutul club Guesthouse din București, în 2018.

Red Pig Flower deține casa de discuri "vinyl only", Sound Of Vast, unde colaborează cu artiști internaționali precum: San Proper, Wareika, Dubphone, Egal 3 aka VID, Cosmin TRG, The Mole, Sierra Sam sau The Pople in Fog.

Ea colaborează în paralel cu labeluri precum: Baile Musik, Frucht, Inwave și urmează să lanseze un vinyl la Vandalism Black Series în luna Martie, vinyl ce conține 2 remixuri de la BRYZ și Cesare vs Disorder (Cocoon).

Dubphone, al doilea artist invitat, nu este strain scenei techno din Baia Mare, el debutând în 2018 în cadrul unui eveniment SKA, alături de Rhem.

Dubphone revine în Romania după o șederea sa în Ibiza și o serie de evenimente în Europa, în cluburi precum B12 Art Gallery Ibiza, Studio 76 Madrid, Macarena Barcelona, Kater Blau Berlin, Afterhills Festival.

El a semnat recent un nou EP cu Deeperfect / DPE labelul binecunoscutului DJ și producător italian - Stefano Noferini.

Crist.OFF este rezident în Baia Mare și este ultimul artist confirmat în cadrul agenției Vandalism Black Series. El va debuta internațional în luna martie la Berlin, alături de Dubphone și în paralel pregătește și primul său release.

Check us:
Red Pig Flower
https://www.facebook.com/redpigflower/
https://www.beatport.com/artist/red-pig-flower/215643

Dubphone
https://www.facebook.com/dubphoneofficial
https://www.beatport.com/artist/dubphone/128763

Crist.OFF
https://www.facebook.com/CristOFF-217583648840597

Acces: 20 RON pana la 01.00 | 30 RON dupa 01.00
Guestlist valabil pana la 00.00

Parteneri media: Fiesta & Bullshit Magazine - Ibiza, Spain.

🚫 Accesul este permis doar persoanelor 18+ .
🚫 Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela: Facecontrol.
🚫 Dresscode: smart casual / clubbing.
🚫 Nu bea și conduce!
🚫 Fumatul este permis DOAR în spațiile special amenajate, din afara locației.
🚫 Țipatul și fluieratul sunt STRICT interzise.

0 comentarii: