Watain - Eastern Eclipse in Club Quantic

Watain, una dintre cele mai controversate formatii de black metal, se reintoarce in Romania pe 8 mai in Club Quantic in cadrul turneului european "Eastern Eclipse". Vom avea parte de un show raw de black-metal pur, fara pyro asa ca pregatiti-va de un moshpit de zile mari. Primele 100 de bilete costa doar 69 lei si se gasesc pe iabilet.ro

Cu peste doua decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre putinele formatii care au declarat ca ideologia si muzica lor se bazeaza pe asa numitul curent teist al satanismului, curent care il considera pe Satan o divinitate ce trebuie venerata.
Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat ca Watain a aparut pentru ca de pe scena muzicala lipseau formatiile de black metal care chiar traiau in spiritul ideologiei black metal.

Influentati de formatii precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la randul lor artisti care influenteaza noul val de trupe ce abordeaza acest gen.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:

Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara si au urmatoarele preturi:
- primele 100 de bilete: 69 lei dar nu mai tarziu de 15 februarie
- presale 1: 79 urmatoarele 100 de bilete dar nu mai tarziu de 15 martie
- presale 2: 89 lei pana pe 8 mai
- la intrare: 100 lei

Se pun in vanzare doar 700 de bilete.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: