Matineele One World Romania 12: înscrieri!

Între 18 și 21 martie, One World Romania, Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului, va organiza matinee speciale pentru profesori și elevi. Intrarea este liberă.
 
Totodată, fiecare proiecție este însoțită de o discuție cu un invitat special al festivalului - fie un membru al echipei filmului, precum regizorul sau regizoarea, sau un expert specializat în tematica filmului - care este destinată să încurajeze elevii să acumuleze un bagaj de informații noi, să gândească critic despre ceea ce au urmărit și să își exprime deschis punctele de vedere.

Toate proiecțiile vor avea loc la Cinemateca Eforie (strada Eforie nr. 2). 
 
Înscrierile sunt destinate profesorilor cu clase sau grupurilor organizate și sunt deschise până la data de 11 martie. Elevii care vin singuri sau cu prietenii sunt așteptați doar cu carnetul de note. Profesorii participanți vor primi o adeverință de participare din partea One World Romania la Școală.

Formularul de înscriere poate fi accesat prin intermediul website-ului scoala.oneworld.ro, secțiunea Noutăți, sau făcând click aici. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe adresa scoala@oneworld.ro, sau la numărul de telefon 0732.429.856.
 
Patru filme de lung-metraj (Înainte să se întoarcă tata, La nord de soare, Distanța dintre mine și mine, Camorra) și un calup de scurtmetraje Sahia Vintage fac parte din selecția acestui an. Puteți consulta lista completă a filmelor, cu synopsis-ul filmelor și programul complet al proiecțiilor, făcând click aici.

0 comentarii: