“Povara adevărului” (Burden of truth), un nou serial dramă de investigații, la AXN


AXN difuzează un nou serial dramă de investigații, “Povara adevărului” (Burden of truth), începând de astăzi, 4 februarie, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, cu episoade duble.
“Povara adevărului” o aduce în prim plan pe Kristin Kreuk, cunoscută telespectatorilor din “Smallville” și “Beauty and the Beast”, în rolul unei tinere avocat - Joanna Hanley - cu o carieră promițătoare într-o mare firmă de avocatură. 
 
Joanna se vede nevoită să revină acasă, în Millwood, un orășel cu un trecut industrial și un viitor incert, pentru a reprezenta un client important într-o dispută legală cu câteva tinere de liceu. Elevele și avocatul acestora, Billy Crawford (Peter Mooney – “Rookie Blue”), fost coleg de liceu cu Joanna, nu au nicio șansă în timpul procesului și astfel, aceasta reușește să obțină un verdict în favoarea clientului ei, fără prea mari bătăi de cap. 
 
Curând însă, Joanna descoperă că fetele sunt mult mai bolnave decât își imagina toată lumea și nu sunt singurele persoane din oraș care manifestă ciudatele simptome - dureri și crize incontrolabile, care le transformă viețile într-un calvar. Toate femeile afectate de această boală misterioasă, ce are cauze necunoscute, au nevoie de ajutor, astfel că Joanna decide să renunțe la viața într-o metropolă, exact în momentul în care numirea ei ca partner în cadrul firmei de avocatură era o certitudine.  
 
Decizia de a se întoarce în Millwood și de a le apăra pe tinere este întărită de sentimentul că viața ei nu este așa cum și-a dorit-o, dar și că acasă au rămas multe lucruri nerezolvate. Joanna și Billy vor trebui să găsească un numitor comun în strategia de apărare, să lase la o parte trecutul și să găsească cauza îmbolnăvirilor, pentru a le salva pe tinere. 
 
Mai mult, pe plan personal, nevoia de a afla răspunsurile de care are nevoie pentru a da un nou sens propriei vieți o va conduce pe Joanna pe un drum periculos, pe parcursul căruia va descoperi cele mai ascunse secrete ale familiei sale.
 
Kristin Kreuk este și producător executiv al noii serii, alături de Ilana Frank (The Eleventh Hour, Saving Hope, Rookie Blue), Adam Pettle, Linda Pope și Jocelyn Hamilton.
Pe parcursul celor zece episoade, drama “Povara adevărului” va explora relațiile interumane în contextul unui mister juridic, accentuând stresul și impactul pe care îl resimt investigatorii și avocații într-un caz al cărui deznodământ poate rămâne incert, dar și pericolele unei boli care se răspândește rapid și ale cărei cauze pot rămâne necunoscute. 
 
DESPRE AXN
AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro
 
DESPRE SONY PICTURES TELEVISION
Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.

0 comentarii: