Proiectul „Când voi fi mare”, ediția a III-a


Proiectul „Când voi fi Mare” - consiliere și orientare profesională pentru copii, inițiat de BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI, în parteneriat cu Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, a ajuns la a treia sesiune de lucru.

Evenimentul, găzduit de Primăria Sectorului 2, se va desfășura sâmbătă, 22 februarie 2019, începând cu ora 11:00 și va reuni nume de referință din diferite domenii, personalități care îi vor introduce pe participanți în tainele profesiei alese, în scopul informării, consilierii și orientării către o profesie/ meserie :
Dumitru Prunariu– Cosmonaut
Alex Cîrțu- Chef/ bucătar profesionist
Andra Soceanu- Jurnalist
Ioana Ginghină - Actriță de teatru și film
Marius Nicolae – Sportiv

Fiecare sesiune principală este urmată de ateliere de lucru. Elevii au posibilitatea să opteze pentru a se familiariza cu particularitățile unei profesii/ meserii prin completarea unui chestionar. Atelierele se vor desfășura în Filialele Bibliotecii Metropolitane București din Sectorul 2 și au rolul de a oferi copiilor un mediu informal și prietenesc de a învăța despre profesia/ meseria dorită.

Proiectul se desfășoară pe durata anului şcolar 2019 – 2020 și se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, înscriși în instituțiile de învățământ din Sectorul 2.
Mulțumim tuturor partenerilor, profesorilor și trainerilor implicați!

Detalii despre proiectele și evenimentele Bibliotecii Metropolitane București puteți găsi pe www.bibmet.ro .

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București publice, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

0 comentarii: