Expirat: Arta la perete - 26 ianuarie

JOI – 26 IANUARIE – ARTA LA PERETE #13
OtherSide Club / cu Adina Zorzini

Dezbaterile interactive pe tema artei contemporane in Romania continua si anul acesta in OtherSide Club, sub coordonarea atenta a curatorului Adina Zorzini.
LIVING WITH ART – Invitat: LIVIANA DAN
Invitata editiei 13 Arta La Perete - prima dupa o pauza de aproximativ doua luni - este istoricul, criticul de arta si curatorul Liviana Dan. In prezent coordoneaza activitatile Departamentului de Arta Contemporana in cadrul Muzeului National Brukenthal din Sibiu iar palmaresul sau cuprinde studii in domeniul istoriei si teoriei artei in Bucuresti, Praga si Viena, un numar mare de expozitii organizate dintre care amintim: Ph. Hackert’s Method, Anatomia after Bouchardon, Esprit de Finesse (+), Esprit de Finesse (-); Bartsch Muster; Albrecht Dürer; Melancholia Austriae; In Full Dress; Ich habe keinen Zeitraum, Catching Passages; Plus Zwei; Don’t Complicate the Sleeping Baroque si articole si analiza de profil publicate in: Balkon; Idea / Art and Society; Euphorion; 
Artelier; architext design; Revista 22; Dilema; Observatorul Cultural; Secolul 21.

O privire mai atenta asupra perspectivei si opiniilor sale legate de industria artei se poate arunca Joi, pe 26 Ianuarie, incepand cu ora 20:00 in OtherSide Club.

Ora: 20:00.
Intrare libera.

0 comentarii: