Soundtracks Night - inceputul

Soundtracks Night, o idee Urban Things & Bookings, adica a mea :)
Te vei intreba de unde si pana unde povestea asta, iti vei spune ca nu exista alta chestie de a atrage atentia decat ideea asta, si vei spune ca nu are niciun sens.
Undeva, in 1998, in timp ce vedeam "Great Expectations" (Ethan Hawke, Robert de Niro si Gwyneth Paltrow) m-a "lovit" melodia semnata Mono - 'Life in Mono". De atunci, n-am mai putut scapa nici de minunatia acestui film si nici de simplitatea exagerat de frumoasa a melodiei.
Soundtracks Night pleaca din ideea de a te reintalni cu emotiile cauzate de filmele pe care le-ai vazut, la unele te-au incantat actiunea si actorii, iar la altele te-au incantat doar melodiile. Vedem multe pelicule in fiecare an, personal cam 10/saptamana, din cele mai interesante zone de productie sau an, fiecare, oricat de proasta ar fi, lasa o urma in noi. Fie ca este vorba despre o replica ce noua ne suna absolut genial in clipa aia, o melodie, actori sau pur si simplu starea pe care o avem deja si pe care o amplificam filmului ce ruleaza in fata noastra.
Soundtracks Night se intoarce in 2012, mai puternic, mai intim si mai placut pentru urechile voastre. Va fi laitmotivul anului in ceea ce voi organiza, pentru ca....mereu vor fi oameni ce vor iubi filmele si muzica lor.

0 comentarii: