Godot Cafe-Teatru: Luiza Zan & Sorin Romanescu


Una dintre cele mai interesante voci ale jazz-ului românesc, Luiza Zan, și  chitaristul Sorin Romanescu reiau seria concertelor la Godot Cafe-Teatru. Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 21:30, cei doi invită publicul bucureștean la un concert intitulat ”Doi oameni simpli”, în care vor interpreta atât piese consacrate, cât și compoziții în primă audiție.

După un concert spectaculos susținut la sfârșitul anului trecut la Londra, în Club 606 (una dintre cele mai vechi și renumite scene ale jazz-ului londonez), unde au fost aclamaţi de un public cunoscător al jazz-ului de cea mai bună calitate, și un spectacol de Crăciun prezentat în București în luna decembrie, Luiza Zan și Sorin Romanescu revin la Godot. Programul concertului intim, intitulat ”Doi oameni simpli”, pune accentul pe simplitatea duetului voce-chitară și emoția transmisă între artist și public, reducând la minimum artificiile estetice specifice unui show. Tema serii este dragostea, pe ritmuri jazz, soul, blues sau bossa nova. Publicul va putea asculta atât piese cunoscute compuse de Zan și Romanescu, coveruri după piese celebre, cât și compoziții noi gândite special pentru conceptul acestui concert.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, îmbinând fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosferă interbelică, dotat cu scenă, cortină şi pian. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plină. La Godot, cafeaua se serveşte alături de artiştii preferaţi, în fiecare zi, pe Str. Blănari nr. 14.

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

0 comentarii: