Trofeul Club A - 17 ianuarie

Marți, 17 ianuarie, ora 19:00, scena Club A găzduiește trupele Ad Hoc și Paradox în cadrul concursului Trofeul Club A - Avanpost Rock.
Trupa câștigătoare a Trofeului Club A – Avanpost Rock va concerta la EXIT Festival 2012 (între 12-15 iulie).

Ad Hoc este proiectul unor tineri studenți sau absolvenți ai facultăților de profil, care doresc să promoveze muzica din vechime. Au ales muzica medievală, pentru melodicitatea ei specifică, melodicitate care o păstrează actuală și o face să fie iubită de diverse categorii de public. Ei au descoperit că muzica medievală face bine la suflet și la minte, așa că și-au propus să o dăruiască mai departe.

Deși se consideră încă la început de drum, Ad Hoc are în portofoliu colaborări cu trupe din străinătate (turneu național cu trupa irlandeză Coras; concerte împreună cu cimpoierii de la Bordo Sarkany Regizene Rend), festivaluri prestigioase – „Dilema Veche” (Alba Iulia, 2011), „Pro Istoria Fest” (Târgoviște, Poenari, Râșnov, 2011) etc.
În cadrul evenimentului “Tribute To Remember Freddie Mercury”, trupa a ieșit din zona medievală, uimind publicul cu reinterpretarea în stil propriu a melodiilor Queen.
Trupa Ad Hoc se prezintă în fața publicului exigent din Club A, cu toate atuurile sale: muzică bazată pe studiu și cunoștiințe temeinice, sinceritate, interpretare în stil propriu.

Video: Skudrinka - http://www.youtube.com/watch?v=Loj_lhtNZ7s
The Rights of Mans - http://www.youtube.com/watch?v=A6mH4KSW7Hg.
Rețea socială: https://www.facebook.com/AdHocMedieval.
_____________________________________________________
Trupa Paradox s-a nascut la finalul anului 2009, la inițiativa celor doi prieteni pasionați de chitară : Tibi Galea și Răzvan Calcan. În scurt timp li s-au alăturat pe rând și restul membrilor. Deși trupa a suferit mici modificări de componență, în formula actuală, cu Vlad Bazaran la tobe, Ștefan Cacior la bass și Vlad Cristea – voce, cei doi chitariști Tibi și Răzvan simt că sunt pe un drum bun.

Pentru Paradox, anul 2010 a fost foarte important, fiind anul de debut al trupei pe scenele live din București. Pe lângă invitațiile de a cânta la diferite concerte, anul 2010 a fost marcat de un eveniment important pentru trupă prin câștigarea preselecției pentru deschiderea festivalul OST Mountain 2011.

Paradox cântă compoziții proprii, una dintre melodiile cele mai cunoscute este „Monster”, melodie care a și fost prezentă timp de 11 săptămâni în 2010, la RomTop / CityFM.
Anul 2011 a început în forță pentru trupă, cu multe apariții live anunțate în programul lor: Concerte în București în cateva cluburi, la Padinafest împreună cuVița de Vie, Stillborn, Travka, participarea la concursul Imagine Romania și calificarea în faza finală de la Sibiu.

Componența actual a trupei este: Tibi Galea – chitară lead, Răzvan Calcan- chitară, Ștefan Cacior – bass,
Vlad Bazaran- tobe, Vlad Cristea- voce.
Din trupă au mai făcut parte în trecut : Radu Paraschiv – bass și Alex Popescu – tobe.
Rețea socială: https://www.facebook.com/ParadoxTrupa

BILETELE PENTRU EXIT FESTIVAL SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO ȘI ÎN CURÂND ÎN CLUB A!
De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.

PREȚ BILETE:
Bilet redus: 216 lei (până în 15 februarie)
Bilet întreg: 260 lei (începând cu 16 februarie)
Taxă Camping: 110 lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa camping): 506 lei

Pagina de Facebook a Festivalului EXIT în România: http://www.facebook.com/ExitRO
Eveniment Facebook: http://www.facebook.com/events/216204161789751/

0 comentarii: