Green Hours: Soundtracks Night - 27 ianuarie

Vineri, 27 ianuarie, Green Hours & Urban Bookings si NexT Film Festival te invita la Soundtracks Night.
Organizata cu sprijinul NexT Film Festival, Soundtracks Night isi propune sa iti aduca spre auditie cele mai frumoase si cunoscute melodii ce s-au aflat de-a lungul timpului pe coloana sonora a filmelor realizate atat la Hollywood cat si in Europa.
Soundtracks Night te provoaca la o intalnire cu muzica care te-a facut sa iubesti un anumit film sau ti-a ramas in minte zile intregi dupa ce ai iesit din sala de cinema. Pornind de la “Trainspotting”, “Cruel Intentions”, “Pulp Fiction”, “Star Wars” si ajungand pana la productii autohtone ca “Loverboy” sau “California Dreamin’ (Nesfarsit)”.
NexT Film Festival  este partenerul strategic al acestei seri si te provoaca la distractie dar ti-a pregatit si numeroase surprize pe care le vei descoperi vineri, 27 ianuarie incepand cu ora 22:00 la Green Hours.
Cea de a 6-a editie a Festivalului International de Film NexT va avea loc la Bucuresti intre 28 martie si 1 aprilie 2012. Festivalul International de Film NexT sustine cinemaul imaginativ si inovator din intreaga lume. Scopul Festivalului NexT este sa descopere si sa promoveze azi talentele importante ale cinemaului international de maine.
http://www.nextfilmfestival.ro/
GREEN HOURS 22 Jazz-Cafe se afla pe Calea Victoriei, nr.120, sector 1, Bucuresti.
Rezervari: 0788 509 689 / rezervari-bar@greenhours.ro / http://greenhours.ro/
Intrare:  5 lei
Partener strategic: NexT Film Festival - http://www.nextfilmfestival.ro/

0 comentarii: