Alternativa Expirat: Shesdead - 23 aprilie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 23 aprilie – Concert: SHESDEAD

 
Alternativa închide programul de concerte pe luna aprilie, în Expirat, miercuri pe 23.
 
Pe scenă de această dată, un proiect existent de ceva vreme pe scena bucureşteană, dar relansat de curând la pachet cu un „sound” proaspăt, despre care băieţii din spatele instrumentelor spun ca ar fi mai relaxat, psihedelic şi experimental: SHESDEAD
 
Live-ul incepe ca de obicei, după 10 seara, King Size Drinks sunt la bar încă de pe la 8, iar playlist-urile Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, intră în efect după concert.
 
Despre SHESDEAD:
SHESDEAD este o trupă care se „învârte” prin cluburile şi studiourile bucureştene de câţiva ani buni, cu o componenţă nu tocmai străină pentru cei care sunt încă la curent cu underground-ul Rock autohton: Shole – voce; Cristache – chitară; Radu Max – chitară; Dalto – bass şi Bogdan – tobe.
 
Primul material discografic SHESDEAD a apărut în martie 2010 la Metalfan Records Division, se numeşte „Sex, Drugs & Rock'n'Roll EP” şi a fost însoţit de videoclipul piesei „Live Fast, Die Young”. Pentru promovarea materialului, formaţia a susţinut mai multe concerte de club în Bucureşti şi în ţară (unplugged sau electric) şi a participat la festivaluri outdoor.
 
Începând cu 2012 trupa a abordat un stil mai relaxat, psihedelic, experimentând până în 2013, când a aparut single-ul „Pasăre Rară”, însoţit de încă un videoclip. În prezent, SHESDEAD înregistrează pentru album şi au în lucru două clipuri noi.
www.facebook.com/shesdeadromania

 
RSVP: www.facebook.com/events/1463352393899461
 
Ora: 22:00
Intrare: 15 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: