Puzzle: Concert Proiectul Tivodar - 24 aprilieProiectul Tivodar revine pe scena Puzzle, joi, 24 aprilie! Intalnirea este programata pentru 20:30, muzica va incepe in jurul orei 21:00!
 
Proiectul Tivodar insemna muzica derivata, la inceputuri, din folk, cu tinuta rock si compozitii elaborate. Astazi vorbim de o linie de stil acustic-progresiv si despre un spirit muzical bine-inchegat.
 
Cu sound puternic, cu muzica ce uneori dobandeste spatialitate, cu duete/dueluri instrumentale pline de vigoare si ritm, cu texte cu greutate si sens, Proiectul Tivodar are in sine o Voce comuna, unica in zona artistilor tineri romani. Membrii acestui proiect muzical s-au adunat in timp in jurul lui Stefan Tivodar, compozitor si chitarist, fiecare aducandu-si amprenta de stil instrumentala sau vocala.
 
De curand, Proiectul a aniversat 4 ani de la debutul pe scena (desi fiecare dintre membrii are propria lui istorie muzicala). In acest timp au fost editate cateva materiale audio si, in curand, un album de studio va pune in rafturile istoriei oficiale munca celor 6 tineri, muzicala, munca pentru care cu siguranta merita atentia publicului.
 
Si daca in “Catalogul” trupei a fost adaugat un nume nou, Alex Neagu, in calitate de tobosar, invitatul serii de 24 aprilie este Mihai Movileanu, responsabil tot in zona ritmica, in calitate de basist!
 
Formula de scena:
Stefan Tivodar - voce, chitara ritmica, muzicute
Alex Nichita -vioara, chitara solo
Ioana Purcarea - voce
Daniela Curcan - vioara
Alex Cismaru - chitara
Alex Neagu tobe

Mihai Movileanu - bas
 
 
Va lasam cu un material video realizat de curand in cadrul emisiunii “Sala de Repetitii”, material in care veti asculta cateva piese ale Proiectului Tivodar si cateva povesti despre trupa!
http://www.youtube.com/watch?v=QSlAE5hPhn8
 
foto afis : Victor Covrig /Fragma Studio
 
Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet de intrare: 20 de lei

0 comentarii: