Concurs: Concert Iyeoka - 12 aprilie - Hard Rock Cafe Bucuresti

[Later edit]: Castigatoarea este Ancuta Tanasa. Numele ei se va regasi pe lista de la intrare.

Gala si Urban Things te invita la concurs. 1 invitatie dubla pentru concertul Iyeoka din 12 aprilie, Hard Rock Cafe Bucuresti, isi asteapta posesorul.

Lasa-ne un mesaj pe pagina de Fb a Urban Things , dupa ce ai dat si like, cu raspunsul la urmatoarea intrebare: Care este numele trupei ce va deschide concertul Iyeoka de la Bucuresti din 12 aprilie in Hard Rock Cafe Bucuresti?

Pe 10 aprilie ora 18:00 concursul se incheie, iar la ora 21:00 anuntam castigatorul via random.org.

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întrega lume – ”Simply Falling”, ”Say Yes”, ”Revolution” - și piese noi, creații proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Un eveniment susținut de Magic FM și Best Western Still Hotel.

Prețurile biletelor sunt:

București – până în data de 11 aprilie: cu loc la masa - 80 de lei, fără loc - 60 de lei ;
- în ziua concertului: cu loc la masă - 90 de lei, fără loc - 70 de lei.

Numărul de locuri la masă este limitat la 300. Acestea sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro. Biletele fără loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro, în Magazinele Diverta din toată țara, la Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria „Mihai Eminescu”, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas și Cărturești, magazinele InMedio, în oficiile Poștei Române și în toate magazinele UMAN din toată țara (București: Piața Romană, Str George Enescu nr. 30, în Băneasa Shopping City).

Un eveniment prezentat și organizat de BestMusic Live Concerts și Gala.

 

0 comentarii: