Evenimente Alandala 17 - 18 aprilie



Joi seară e concert în Alandala.  Vom cânta împreună cu The Sorted Session.

The Sorted Session e un proiect simpatic inițiat de trei tineri pasionați de muzică :
* Doina Stan – vioară – ex BlackBeers
* Erik Custer – chitară și voce – un muzician canadian îndrăgostit de România.
* Paul Firan – bodhran – ex Shannon.

Cântă Irish Folk si Acoustic Pop Covers.
Ca să vă faceți o idée, am schițat un set-list:
Crazy (Gnarls Barkley)
One Day (Asaf Avidan)
Rebellion (Arcade Fire)
Sex on Fire (Kings of Leon)
Zombie (Cranberries)
Rolling in the Deep (Adele)
Black is the colour (Christy Moore)
Empire State of Mind (Alicia Keys)
Little Lion Man (Mumford and Sons)
What’s up (4 Non Blondes)

Câteva din piesele irish:
Whiskey in the Jar
The Night Pat Murphy Died
Home for a Rest


https://www.facebook.com/thesortedsession
Intrarea este liberă.
Ora de începere : 20:00
Rezervări : 0720 326 925 sau 0740 471 90


Alandala Cafe Prezinta experimentul :
“ The Movement of Transformation second edition
De Cristiana Cott Negoescu
 
Alandala Cafe are placerea sa va invite la manifestarea experimentului “ The movement of transformation “ semnat Cristiana Cott Negoescu, Vineri 18 Aprilie 2014 de la ora 19:00 , in str. Aurel Vlaicu nr.70.
 
Evenimentul este inspirat din jocurile suprarealiste si  va contine un act de performance  de Cristiana Negoescu , interactiv cu publicul, vizionarea unui film abstract despre universul interior si exprimarea vizuala a publicului la sfarsit.
 
The movement of transformation – experiment  va explora comunicarea non-verbala si exprimarea intuitiva, fara restrictionari sociale, intr-un cadru dedicat, in care participantii vor fi liberi sa se imbrace asa cum nu ar face-o in mod normal, pe strada, vor fi incurajati sa comunice altfel decat prin cuvinte  si vor fi interconectati prin intermediul unor sfori lasand doar intuitia sa vorbeasca pentru ca nu vor putea sa vada mediul inconjurator, ei fiind legati la ochi.
In a doua parte a evenimentului vor avea ocazia sa vizioneze un film abstract despre universul interior cu posibilitatea, mai apoi, sa redea ce au trait.
 
The movement of transformation – experiment  este o alta posibilitate de exprimare, o visare in care nu mai exista reguli – in afara de cele care ajuta la orientarea in spatiu, foarte abstract.  Atunci cand un individ este lasat sa fie altfel si nu mai are posibilitatea sa judece pentru ca va trai intr-un mediu restrictionat vorbirii pentru o perioada de timp, dar nici nu va mai putea fi judecat pentru ca nimeni nu mai zice nimic, intr-un moment static, de surzenie interioara, atunci cand vocile din capul colectiv ( numai de data asta ) tac – atunci cand doar asculta si absorb un alt fel de informatie, in subconstientul colectiv se creeaza, (chair daca pentru mici fractiuni de secunda) un moment de liniste, care da o nota meditativa atat individului cat si mediului inconjurator. Cand vocile din capul nostru se opresc, inseamna ca incep sa ne asculte.
 
De obicei individul se gandeste cum sa cucereasca, poate gandindu-se mai putin cat de mult impact are asupra celor din jur. (Fiinte/non-fiinte) De aceea intr-un mediu retras e foarte interesant sa fii legat de celalalt pentru a putea constientiza cam cat de interconectat este totul. Pentru ca atunci cand cineva sta intr-un loc legat, aproape constrans sa-si indrepte atentia catre ceva, poate realiza cat de putin se simt efectele imediate  ale propriei evolutii.  Nimic nu e static – totul e intr-o continua miscare de transformare.
 
Cristiana Negoescu s-a născut în 1991. A studiat la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale“ și mai apoi în cadrul University of Lincoln, UK. A început să picteze pentru că nu avea prieteni în copilărie și pentru că nu prea stia cum să-și facă.
Primul desen a fost cu florile mamei, după care și-a dat seama că florile nu existau. Consideră că nu trebuie să picteze nimic din ce există și că acel lucru e suficient să existe ca și concept în capul ei.
A avut prima expozitie de pictură la Casa de Cultura Fredrich  Schiller, București, în anul 2005 , la vârsta de 15 ani. Au urmat o serie de expozitii de pictură, la Universitatea Populara Ioan Dalles, Teatrul Național Bucuresti etc.
Caută să informeze și să transforme informația magică din proximitatea ei și a morții socialului fără adancime pentru că, până la urmă, asta ar trebui să fie un atribut (suprem) al artistului. A început să fotografieze tot ce era în capul ei, majoritatea peisajelor fiind populate de monstri, dar asta nu e o așa mare diferență față de realitate.
http://chnsvisualblowjob.tumblr.com/
https://www.facebook.com/cristiana.cott

 
Evenimentul va avea loc la Alandala Cafe :
(https://www.facebook.com/AlandalaCafe?fref=ts)
 
Reguli de baza pentru a putea intra :
1.    Aici nu se vine cum te-ai imbraca in mod normal – aici trebuie sa vii altfel . Aici nu vei fi judecat pentru alegeriile tale vestimentare.
2.    In momentul in care piciorul tau a trecut pragul usii de la intrare, numai ai voie sa vorbesti.
 
Pe parcursul evenimentului te vei lega de cineva, ( si la ochi ) iar acel cineva va fi la randul lui legat de altcineva s.a.m.d. Va veti putea dezlega la sfarsit, folosint foarfece sau alte unelte ascutite

0 comentarii: