Question Mark: Concert The Hyde Club - 25 aprilie



Vineri, 25 aprilie, incepand cu ora 21:00 Question Mark te invita la concertul trupei  The Hyde Club.

After: AlteNights w/ Vlad Marinescu (The Hyde Club) & Dobr Escu

Despre The Hyde Club:
The Hyde Club s-a format in toamna lui 2011, cand trei muzicieni foarte talentati s-au intalnit cu doi corporatisiti incapatinati si au inteles ca se afla intr-un moment plin oportunitati. Astfel in mai putin de doua repetitii, aveau gata prima lor compozitie, care vorbea exact despre acest perioada,”Bye-Bye Youth”.

In aprilie 2012 au intrat in studio pentru a inregistra primele noastre 6 piese. Acestea au fost reunite intr-un EP cu titlul Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow si masterizate in Marea Britanie, la Reveal Sound, de catre Neil Pickles, cel ce a mai lucrat cu Fun Lovin’ Criminals, M83 sau Urma. EP-ul poate fi ascultat in intregime pe pagina de Bandcamp a trupei: http://thehydeclub.bandcamp.com/

La sfarsitul inregistrarilor au sesizat ca inca nu aveau un nume pt proiect, deoarece toate la care se gandisera erau deja date. The Hyde Club a fost alegorie salvatoare. Plin de simboluri, The Hyde Club este un caleidoscop al speranteleor, temerilor si trairilor de zi cu zi, al spatilor largi dar si al colturilor intunecate

Multa lume asociaza numele lor cu un celebru parc dintr-o si mai celebra capitala europeana. Ei s-au gandit mai degraba la titlul unui roman. Da, acela. Va lasam, insa, pe voi sa descoperiti sensul acestei alegeri.

Muzica lor este energica, quick and to the point cum zice o expresie. Stiu, insa, sa mai si incetineasca ritmul, mai ales pe piese precum Blacklight si Punk Rock Girl. Dar cel mai bine ar fi sa veniti la urmatorul nostru concert si sa va lamuriti pe viu :)

Ceea ce isi doresc cel mai mult este sa va vada in fata scenei, simtindu-va bine pe coloana sonora pe care v-o ofera, cu emotie, entuziasm si bucurie copilareasca. Aveti mai jos niste link-uri catre ungherele de internet unde pot fi gasiti/vazuti/ascultati.
Acestea fiind zise, let’s rock’n’roll!
The Hyde Club:  Bandcamp   Soundcloud   Facebook

The Hyde Club inseamna:
Dragos Popescu – voce,
Andrei Marinescu – chitara,
Vlad Marinescu – chitara
Marius Dumitrescu – tobe,
George Fratica – bass

Ora 21:00
Intrarea: 15 lei.
RVSP: https://www.facebook.com/events/1401627363449547/

Parteneri media: Sapte Seri, Orasulm.eu, GetLokal.ro, iConcert, Port.ro, InOras.ro, Urbo, Urban.ro, Metropotam, Anyplace.ro, Urban Things, Vice, InfoMusic, BeWhere, Sekazone.

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: