Question Mark: Lansare clip Celalalt - 26 aprilieSambata, 26 aprilie, incepand cu ora 21:00 Question Mark te invita la premiera celui mai nou clip Celalat.

Warm-up-ul si after-party-ul vor fi asigurate de Enigo.

Celalalt, membru al crew-ului Ateliere de Creatie, se pregateste de lansarea celui de al doilea material solo, albumul "961". Pana atunci, vom trage cu ochiul la cel mai nou videoclip al artistului, "Amalgam".

Totodata, vom avea parte si de un preview al noului album, Celalalt fiind acompaniat pe scena de Fratele Costel, nUKred si O Bere Si Un Cui pentru cateva piese de pe viitorul material.

Ora 21:00

Intrarea: 10 lei.
RVSP: https://www.facebook.com/events/691749274201023/
 
Parteneri Media: Sapte Seri, Vice, HipHopLive, Orasulm.eu, GetLokal.ro, Sekazone, Anyplace.ro, Urbo.ro, ThePartyTracker, iConcert, Urban.ro, Blacksheep Sound, InOras.ro, Metropotam.ro, Urban Things, Port
 
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: