Origami Sound 2 Years Anniversary Studio Martin / ControlOrigami Sound 2 Years Anniversary: Day 1 feat. Sinjin Hawke [Pelican Fly, ES]
Vineri 11 aprilie, ora 11 PM, Studio Martin, 10 RON <00:00> 20 RON
 
Origami Sound 2 Years Anniversary: Day 2 feat. Panteros666 [Bromance, FR]
Sambata 12 aprilie, ora 10 PM, Control, 10 RON acces general
  
Event page: http://hyperrealitylove.tumblr.com/
 
Pe 13 aprilie 2012, in Room 2 din Studio Martin se auzeau pentru prima oara in Romania 3 piese unreleased care urmau sa devina emblematice pentru anul respectiv - TNGHT - Bugg’N, Baauer - Harlem Shake si Blawan - Why They Hide Their Bodies Under My Garage. Erau departe de datele oficiale de lansare, dar nu ne-am fi autoproclamat petrecerile “ultima fita” daca ati fi stiut ce va asteapta. Varietatea muzicala etalata inca de la prima editie ne reprezinta in aceeasi masura in care ne reprezinta techno-ul lui Max Cooper sau al lui Boddika, grime-ul lui Girl Unit sau Bok Bok, nebunia tribala a lui Clap! Clap!, galopul lui Canblaster, serenadele lui Sam Tiba, rave-ul reinventat de Hostage sau speedgarage-ul din selectia lui DJ EZ.
 
Tot timpul ne-am declarat eclectici si ne-am tinut de cuvant cand am spus ca va aducem doar muzica pe care inca nu stiti cum se danseaza. Am facut pana acum 23 de petreceri, iar cu cele doua editii consecutive din cadrul aniversarii implinim 2 ani si 25 de evenimente. Toate au avut 3 lucruri in comun: nu avem warm-up sau after - lumea vine cat de devreme poate ca sa nu rateze niciun moment si pleaca atunci cand nu se mai poate, volumul nu face diferenta intre artistii din line-up, toata lumea e headliner si mai ales, toata muzica de dans pe care n-ati auzit-o la alte petreceri vreodata.
 
Am pornit din Martin, ne-am cladit reputatia in Controlul vechi si nou, am trecut prin Modern, Colectiv, Guesthouse, Atelierul de Productie sau Spayer ca sa ii dam fiecarei petreceri personalitate si context.Ne intoarcem la Studio Martin vineri 11 aprilie, de la ora 11 PM, cu un line-up formibabil si la fel de eclectic ca toate lucrurile pe care le facem: Sinjin Hawke, o prezenta constanta in seturile noastre; ViLLAGE, artistul din crew cu cea mai rapida si impresionanta ascensiune internationala; Herne, fondatorul si emblematicul rezident al evenimentelor Origami Sound si Remember Me pe care va trebui sa il descoperiti fara sa il descriem noi.

Sambata 12 aprilie, de la ora 10 PM facem un nou takeover al clubului Control unde vom aduna 10 artisti in cele doua camere, fiecare camera cu un vibe diferit, un setup aparte si cate un headliner international. Panteros666 din colectivul Bromance este capul de afis si unul din cele mai anticipate nume in cercul nostru de prieteni, caruia i se vor alatura in locatie atat nume noi ca Fire sau Dar Adal, cat si prezente constante in petrecerile noastre ca Arapaima si Empt. Ca si anul trecut daca ajungeti devreme o sa va servim cu bunatati asa cum se intampla la orice zi de nastere care se ia in serios

Full line-up:

Day 1:
Sinjin Hawke
Remember Me
ViLLAGE
Herne

Day 2:
Panteros666
DJ Slow
Calamansi
Herne
Whiteworks
Arapaima
EMPT
Dar Adal
Fire

BILETE
1st Night – Studio Martin

10 Lei – Înainte de ora 00:00 – 20 Lei După ora 00:00
2nd Night – Club Control
10 Lei – Toată noaptea

DETALII
• Vineri, a12 Aprilie 2014, ora 22:00 / Smbata,12 Aprilie 2014, ora 22:00
Organizator: Origami Sound

LINK EVENIMENT FACEBOOK
1st Night – Studio Martin
2nd Night – Club Control

0 comentarii: