Puzzle: Live performance Silviu Pasca - 26 aprilieDoamnelor, Domnilor, cea mai frumoasa petrecere de sambata din Bucuresti va asteapta cu un show de muzica live speciala! Pe 26 aprilie, incepand cu ora 22:30, scena ii apartine lui Silviu Pasca iar publicului...un ring de dans sub reflectoare!
 
Daca ati obosit de aceleasi cover-uri pe care le stie toata lumea si le canta mai toate trupele de cover-uri, ei bine, Silviu Pașca | The Guy are un repertoriu special! Piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk,hip-hop (Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar cateva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock – suna tentant nu-i asa?
 
Forta, dezinvoltura, repertoriu cu atitudine – acestea sunt atributele care il definesc pe Silviu Pasca , unul dintre cei mai buni performeri muzicali ai scenelor de club din Romania!
Fondator al proiectului “The Guy”, semifinalist al celui mai bun show de televiziune cu tema muzicala, Silviu Pasca aduce prin spectacolul sau ingredientul perfect pentru suma unei nopti nebune de dans !
 
Petrecerea incepe la ora 22:00, cu muzica de “incalzire” si “dezmortire” de care se va ocupa DJ FREddY. Apoi va urma concertul, in reprize cat sa va trageti sufletul si sa mai comandati unul dintre minunatele cocktail-uri de la bar. Dupa concert, pana dimineata, tot DJ FREddY va tine atmosfera si poate si clientii...”sus pe bar”!
 
Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31
Acces: 25 de lei

0 comentarii: