Alandala: Seara de magie - 1 mai

Joi, 1 Mai,  va avea loc in Alandala un show de Magie Interactiva cu publicul.

Artistii invitati sunt : Paul Lungu, Mydas si George Mihai.
http://www.interactivemagic.ro/

Interactive Magic este un show profund dar neserios, un show care perplexeaza dar educa, un show care ridica intrebarea „cum face?” dar raspunde doar intrebarii „de ce face?”. Magie, comedie, psihologie, girafe* si multa distractie va asteapta la unul dintre cele mai inedite show-uri din Bucuresti.
*posibil sa nu fie girafe.

Asadar, JOI 1 Mai, incepand cu orele 20:00 va invitam la un show marca Interactive Magic!
Intrarea e Libera.
https://www.facebook.com/events/625502984200495/
PAUL LUNGU- Este un entertainer creativ care prețuieste în magie, mai mult decât orice, originalitatea și exprimarea artistică.
Numerele prestate de acesta sunt minimaliste în natura lor, fiind lipsite de obiecte sau recuzită extravagantă. Accentul este pus pe atitudine, creativitate si divertisment.
www.CardsComedyCharisma.com

GEORGE MIHAI - Ceea ce face George se poate numi entertainment psihologic, 100% interactiv. Acesta nu manipulează obiecte ci oamenii şi gândurile lor.
Folosind numere de magie în combinaţie cu tehnici de sugestionare şi dirijare a atenţiei acesta reuşeşte să distrugă limita între truc şi psihologie, între ce este posibil şi ce nu.
www.Mentalist.ro

MYDAS - este un magician greu de încadrat în tipare, specializarea lui fiind neomagia.
Îi place să combine iluzionismul modern cu interactivitatea pentru a crea poveşti vii şi experienţe unice. Astfel, el te uimeşte folosind şi al 6-lea simţ: al umorului.  www.Mydas.ro
ALANDALA
Str Aurel Vlaicu nr 70
Rezervari 0720 326 925

0 comentarii: