Dublu eveniment Celelalte Cuvinte: aniversare Armaghedon la Fabrica, lansare album Trup si suflet la Hard Rock Cafe

Celelalte Cuvinte prezinta un concept de eveniment inedit pentru Romania: doua concerte, in doua locatii diferite, in doua zile consecutive, cu doua teme diferite, ambele in Bucuresti.
 
Astfel, trupa va sarbatori 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon in club Fabrica, in data de 6 decembrie, urmand ca ziua urmatoare sa lanseze mult asteptatul album live Trup si Suflet, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.
 
"Atat aniversarea Armaghedon, cat si lansarea albumului acustic Trup si Suflet sunt momente foarte importante pentru trupa, drept urmare am decis sa le marcam pe ambele, cu doua show-uri diferite", spune Calin Pop, vocalul Celelalte Cuvinte.
 
Primul concert, de la Fabrica, va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat in 1994 si va fi un concert "sangeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va canta toate piesele de pe Armaghedon, plus hiturile hard rock care au consacrat trupa, intr-un eveniment dedicat laturii mai dure a trupei. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, in format digipack.
 
"Armaghedon este un material deosebit de dinamic, cu un mesaj special, aparte. Un rock/metal in maniera simfonica, o piatra de hotar in cariera trupei. Celelalte Cuvinte este si va ramane o trupa rock, iar la aniversarea Armaghedon, ne vom bucura din plin de un concert hard rock, in toate puterea cuvantului ", adauga Calin Pop.
 
Cel de-al doilea eveniment, de la Hard Rock Cafe, marcheaza lansarea DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupa in intreaga cariera si contine concertul acustic intitulat „Trup şi Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfasurat cu casa inchisa, intr-o atmosfera calda si plina de emotii. Piesele trupei au fost „rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, fiind cantate asa cum n-au mai fost auzite niciodata.
 
Trupa a fost chemata la bis de doua ori, dupa un concert ce a durat peste doua ore. Calin Pop la chitara acustica, Marcel Breazu la bas, Tiberiu Pop la pian, Leontin Iovan cu un set de tobe special, impreuna cu inginerul de sunet Ovidiu Rosu au vrajit audienta in cele doua ore si jumatate de recital. Tabloul a fost intregit de scenografia creata special pentru conceptul concertului acustic. Albumul contine 13 piese si va fi lansat atat ca DVD, cat si ca CD audio.
 
Atmosfera de la Hard Rock Cafe va ramane fidela conceptului acustic Trup si Suflet, intr-un eveniment special, plin de rafinament si eleganta.
 
De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-şi, de-a lungul timpului, atat componenţa cat şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.
 
Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregatesc un dublu eveniment Celelalte Cuvinte cu totul special.
 
6 decembrie - Club Fabrica - Aniversare 20 de ani de Armaghedon – 
bilete la 25 de lei in presale, 30 de lei la intrare
 
7 decembrie - Hard Rock Cafe - Lansare album Trup si Suflet Acustic Live  
bilete la 40 de lei cu loc la masa (sau fara loc) si 60 de lei cu loc la masa 
in fata scenei
 
Bilete pe www.iabilet.ro si in Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour
 
Evenimente prezentate de METALHEAD.ro
Recomandate de Rock FM

0 comentarii: